Control judiciar pentru bombardierii de la Costineşti. Au făcut circ şi la ieşirea din arest (VIDEO)

Data:

Share post:

Cei patru bărbați care au provocat un scandal de proporții în stațiunea Costinești au fost puși în libertate joi. Aceştia au fost plasați sub control judiciar de către procurori.

Cei patru au fost plasaţi sub control judiciar de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Iniţial cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La ieşirea din arest, însă, cei patru au făcut un nou scandal înjurând şi sărind la bătaie.

Conform IPJ, marţi poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi de doi bărbaţi, de 19 şi 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresaţi fizic de mai multe persoane necunoscute.

„Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbaţi. Aceştia au avut un comportament recalcitrant şi agresiv fizic faţă de poliţişti şi jandarmi, cărora le-au adresat şi acte de ameninţare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti”, informa IPJ Constanţa.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...