Copil terorizat după gratii. A fost violat de doi adolescenţi, colegi de celulă

Data:

Share post:

Un adolescent a trecut prin chinuri greu de imaginat după ce a fost bătut şi violat de doi colegi de celulă, la rândul lor minori.

Cei doi agresori au fost acuzați de viol, tentativă de viol și complicitate la viol, după ce au agresat sexual un alt tânăr, în timp ce se aflau în arest preventiv.

Ororile au avut loc la Botoşani. B.I.G. și M.Z.A. erau deja judecați pentru o tâlhărie comisă asupra unui octogenar și aveau la activ mai multe furturi. Incidentul șocant a avut loc în camera de deținere a celor doi adolescenți, când un alt tânăr de 17 ani, și el în arest preventiv, a fost adus în aceeași cameră de deținere.

Potrivit monitorulbt.ro, într-un act barbar, cei doi agresori l-ar fi violat pe colegul lor de celulă, folosind violența și abuzându-l sexual în repetate rânduri timp de trei zile consecutive, între 1 și 3 ianuarie 2020. Victima a fost bătută cu pumnii și cu o coadă de mătură, imobilizată și supusă abuzului sexual alternativ de cei doi agresori.

Ororile au ieșit la iveală câteva zile mai târziu, când a fost informată conducerea unității de detenție, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.
Agresiunea nu a fost mediatizată, tocmai pentru a proteja victima.

Investigațiile au durat până anul acesta, când violatorii au fost trimiși în judecată. Între timp, unul dintre agresori a fost eliberat, dar a fost rearestat pentru o altă infracțiune comisă, iar celălalt a fost depus în Centrul Educativ Buziaș, unde își execută pedeapsa pentru faptele mai vechi, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...