CRAIOVA | Târgul de Paște, mutat în Parcul „Nicolae Romanescu”. Au fost stabilite tarifele pentru expozanți și criteriile de participare

Data:

Share post:

Târgul de Paște de la Craiova va fi organizat, anul acesta, în Parcul Nicolae Romanescu-zona Casei Bibescu, nu în centrul municipiului, ca până în anii anteriori.

Reprezentanții Primăriei Craiova au stabilit criteriile de participare la acest târg ce va lua startul pe 1 aprilie și își va închide porțile la data de 1 mai.

Agenții economici interesați pot trimite o solicitare în acest sens până la 10 martie, pe adresa  primariamunicipiuluicraiova@gmail.com și imaginecv@primariacraiova.ro, cu mențiunea Solicitare înscriere la Târgul de Paște Craiova 2023, anunță autoritățile locale.

O comisie va stabili dacă solicitantul se încadrează și se va comunica un răspuns, telefonic sau online, în perioada 15-17 martie.

În privința tarifului, pentru zona de food este următorul: căsuță închiriată dimensiune 4 x 2,5 m – 24 lei x 10 mp x 31 zile = 7.440 lei.

Pentru zona non-food, căsuță închiriată dimensiune 3 x 2 m – 7 lei x 6 mp x 31 zile =1.302 lei.

Expozanții vor trebui să respecte și programul Târgului de Paște: de luni până vineri, în intervalul 12.00-18.00 și sâmbătă-duminică, în intervalul 11.00-19.00.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...