CRAIOVA | Târgul de Paște, mutat în Parcul „Nicolae Romanescu”. Au fost stabilite tarifele pentru expozanți și criteriile de participare

Data:

Share post:

Târgul de Paște de la Craiova va fi organizat, anul acesta, în Parcul Nicolae Romanescu-zona Casei Bibescu, nu în centrul municipiului, ca până în anii anteriori.

Reprezentanții Primăriei Craiova au stabilit criteriile de participare la acest târg ce va lua startul pe 1 aprilie și își va închide porțile la data de 1 mai.

Agenții economici interesați pot trimite o solicitare în acest sens până la 10 martie, pe adresa  primariamunicipiuluicraiova@gmail.com și imaginecv@primariacraiova.ro, cu mențiunea Solicitare înscriere la Târgul de Paște Craiova 2023, anunță autoritățile locale.

O comisie va stabili dacă solicitantul se încadrează și se va comunica un răspuns, telefonic sau online, în perioada 15-17 martie.

În privința tarifului, pentru zona de food este următorul: căsuță închiriată dimensiune 4 x 2,5 m – 24 lei x 10 mp x 31 zile = 7.440 lei.

Pentru zona non-food, căsuță închiriată dimensiune 3 x 2 m – 7 lei x 6 mp x 31 zile =1.302 lei.

Expozanții vor trebui să respecte și programul Târgului de Paște: de luni până vineri, în intervalul 12.00-18.00 și sâmbătă-duminică, în intervalul 11.00-19.00.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...