Un tânăr din Olt a fost arestat preventiv după ce a lovit un poliţist

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Valea Mare, a fost arestat preventiv după ce a lovit un poliţist care venise să-i ceară să facă linişte.

Potrivit IPJ, totul s-a petrecut pe data de 19 februarie,  în jurul orei 00.30, când polițiștii  au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar tulbura ordinea și liniștea publică în comuna Valea Mare, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți care au identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate, care tulbura ordinea și liniștea publică prin producerea de zgomote la intensitate mare.

Tânărul a fost amendat cu 2.000 de lei, iar ordinea și liniștea publică a fost restabilită.

Ulterior, în jurul orei 02.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că aceeași persoană tulbură din nou ordinea și liniștea publică.

La vederea echipajului de politie, tânărul a avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea masurilor legale.

În momentul încătușării, tânărul a lovit unul dintre agenții de poliție.

El a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale.

La data de 20 februarie 2023, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a dispus reținerea tânărului, în vârstă de 29 de ani, din comuna Valea Mare, județul Olt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 21 februarie 2023, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Slatina care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta.

Tânărul a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...