Cumpără o narghilea de calitate și relaxează-te alaturi de prieteni

Data:

Share post:

Narghileaua este un produs tradițional din regiunea arabă, care este cunoscută de mulți din vacanțele din Orient. Narghileaua își are probabil originile în secolul al XVI-lea și este mai populară astăzi decât oricând. O narghilea este umplută cu tutun, pe care îl poți alege cu o mare varietate de arome, în mare parte fructate. Trăgând din muștiucul aflat la capătul furtunului, fumul este tras prin vasul umplut cu apă. Acest lucru nu numai că răcește fumul, dar îl și filtrează în cea mai mare parte. În Orient, fumatul din narghilea a fost întotdeauna considerat ca fiind parte a bunelor maniere și este un ritual de relaxare. Fumatul de narghilea este, de asemenea, un act comun, iar narghileaua este o parte esențială a unei întâlniri confortabile. Dacă ești în căutarea unei narghilele, cu siguranță vei găsi o narghilea de calitate în București, în magazinul online shishabucuresti.ro.

Comandă o narghilea online

Oricine este entuziasmat să se bucure de o narghilea acasă, își poate achiziționa un model de calitate din magazinul online. Un astfel de model poate fi depozitat într-o valiză pentru a o lua chiar și în vacanță. În magazinul virtual poți găsi nu numai narghilele, ci și accesorii de o calitate de primă clasă și la prețuri imbatabile. Alege dintr-o gamă mare de narghilele pentru a fuma relaxat acasă. Beneficiezi nu numai de narghilele, ci și de numeroase avantaje suplimentare. Livrarea este rapidă și sigură.

Fumatul din narghilea este mai mult decât o plăcere. Acesta este un mod de viață și un hobby pentru multe persoane. Narghilele vin într-o varietate de modele, și nu numai că poți fuma din ele, dar poți îmbunătăți și decorul casei cu aspectul lor oriental. Aceste narghilele impresionează prin designul și calitatea lor.

Narghilea – Cum se mai numește?

Narghileaua mai este cunoscută sub termenul de shisha. Dar există mult mai multe nume care înseamnă același lucru, precum Nargile, Narguile sau Nargileh, Huka, Chicha sau Kalyan. Deoarece cuvântul shisha nu este atât de ușor de scris, poți vedea adesea narghilea.

O narghilea poate fi făcută dintr-o mare varietate de materiale. De obicei, însă, vasul este din sticlă, iar piesele metalice sunt din otel inoxidabil. Acestea pot fi vândute în diferite culori și forme. Totuși, acestea sunt de obicei doar aspecte optice care nu au nicio influență asupra comportamentului de fumat din narghilea. Ar trebui să știi, de exemplu, că la narghileaua cu mai multe furtunuri poți scoate un furtun, pentru a putea îmbunătăți performanța narghilelei atunci când fumezi singur. O altă caracteristică importantă pe care ar trebui să o aibă narghileaua pentru a putea sufla fumul din vas, este așa-numitul sistem cu cameră închisă. Sistemul cu cameră închisă direcționează aerul în jos la suflare, permițând fumului să iasă fie de la unul dintre celelalte furtunuri, fie pe la supapa de suflare.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...