O angajată a primăriei, bătută cu sălbăticie în centrul oraşului de un recidivist

Data:

Share post:

O angajată a Primăriei din Arad a fost bătută cu sălbăticie, în centrul oraşului, de un recidivist, eliberat condiţionat. Femeia nu îl cunoştea şi nu are habar de ce bărbatul a atacat-o.

Femeia a fost lovită cu pumnii, cu picioarele, dar şi cu o piatră. Şi mai revoltător este faptul că, deşi erau zeci de persoane în jur, nimeni nu a intervenit să o ajute. Femeia a ajuns în stare gravă la spital şi a fost operată, însă, vor mai trece luni bune până când se va putea întoarce la serviciu.

Totul s-a întâmplat în Joia Mare, seara, în jurul orei 22:00. Arădeanca traversa strada, când un bărbat a început să o lovească din senin. Speriată şi fără să îşi dea seama ce are cu ea, femeia a luat-o la fugă.

Bărbatul a atacat-o din senin pe femeie

Victima: Eu am luat-o la fugă pe trecerea de pietoni. El când a văzut că am luat-o la fugă, m-a ajuns. A început să mă lovească cu mâinile peste faţă, peste piept, peste cap, până am căzut într-un rond de flori.

Femeia a fost lovită cu brutalitate în văzul mai multor oameni care treceau pe stradă. Şocant este că aceştia au ignorat totul.

Soţul victimei: Absolut nimeni. Singura persoană care intervenit a fost o bătrână de aproximativ 70 de ani, care a început să strige şi doi angajaţi, cărora ţin să le mulţumesc şi acum, care s-au luat după el.

Locul în care a avut loc agresiunea nu este ferit de văzul lumii. În apropiere există o staţie de taxi, dar şi câteva magazine.

Taximetrist: Sălbăticie în oraşul ăsta. Poliţia nu îşi face treaba.

Femeia a ajuns la spital cu numeroase fracturi

Simina Roz, purtător de cuvânt spitalul judeţean Arad: A fost internată şi operată mai apoi pentru fractura la şold, iar acum se află sub supraveghere medicală în secţia clinică ortopedie şi traumatologie.

Bătăuşul a fost identificat de oamenii legii şi este un recidivist. A fost condamnat în 2019 pentru tâlhărie şi distrugere, dar a fost eliberat condiţionat în luna ianuarie a acestui an.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: Pe numele acestuia, magistraţii Judecătoriei Arad au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Femeia va rămâne în spital câteva săptămâni şi, cel mai probabil, va avea nevoie de luni de zile de recuperare, potrivit observatornews.ro.

Articole similare

„Antrenorul de copii geniali”, prins în flagrant în timp ce ar fi violat un minor

Un tânăr cunoscut ca „antrenorul de copii geniali” a fost prins în flagrant în timp ce ar fi...

Criminalul femeii medic stomatolog, prins (VIDEO)

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri. Principalul suspect...

Cod galben de instabilitate atmosferică: Vijelii și grindină duminică, urmate de val de căldură intensă

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru duminică, anunțând vijelii și grindină în majoritatea țării,...

Simona Halep nu mai poate. Greșelile pe care le-a făcut, văzute de Ion Țiriac

București. Simona Halep a disputat doar un meci complet la Miami Open, marcându-și revenirea pe teren după suspendarea...