Derapaj grav la România TV după moartea jurnalistei Iulia Marin

Data:

Share post:

Un derapaj grav a avut loc, miercuri seara, la postul România TV, la adresa jurnalistei Iulia Marin de la Libertatea, care s-a stins din viață la doar 32 de ani.

Libertatea și GSP au scris despre modul în care televiziunea România TV a ales să prezinte știrea despre dispariția prematură a colegei lor. Realizatorul Victor Ciutacu a sugerat că ziarista nu ar fi trebuit să lucreze deoarece era „tulburată psihic”. În timpul tiradei lui Victor Ciutacu despre jurnalista Iulia Marin, punând la îndoială că angajata Libertatea ar fi putut face anchete de presă obiective în contextul depresiei pentru care se trata, pe burtiera România TV era titrat: „Cum au folosit-o și au lăsat-o să moară. Controversa decesului”.

„Oamenii ăia sunt tulburați psihic, că nu vreau să spun mai mult decât atât, produceau materiale de presă”, a spus realizatorul Victor Ciutacu în timpul emisiunii de la România TV.

Realizatorul a făcut referire și la un jurnalist de la GSP, aflat ca Libertatea în Grupul Ringier, că a avut „niște internări”.

Libertatea a prezentat transcriptul emisiunii.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...