Drum blocat din cauza alunecărilor de teren pe Valea Oltului

Data:

Share post:

Un important sector de drum din afara localității Câineni, sensul Sibiu – Râmnicu Valcea, a fost blocat în această seară din cauza unei alunecări de teren şi a căderilor de pietre de pe versant. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, în teren a fost trimisă o comisie mixtă SR+SDN VL. Banda de circulaţie pe sensul Sibiu- Rm. Vâlcea a fost închisă temporar între km 228+900m și 228+800m.

„Circulația în ambele sensuri se va realiza alternativ, dirijată prin semafoare, indicatoare, balize și parapet din beton. A fost realizată semnalizarea/presemnalizarea rutieră temporară de către SDN VL. Zona va fi monitorizata de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vălcea și lucrători din cadrul SDN Vâlcea. În intervalul orar 22.00-06.00, s-a dispus măsura suplimentării pe DN7 cu încă un echipaj de poliție, fiind desemnat ofițer SR la monitorizare/coordonare/măsuri specifice în teren”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Mâine dimineață, în comisie mixtă, se va analiza evoluția fenomenelor meteo/alunecări/căderi în vederea luării de măsuri în consecință, cu raportare în dinamică.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...