Funcţionară filmată în timp ce îşi făcea siesta la serviciu. Câştigă aproape 8.000 de lei pe lună (VIDEO)

Data:

Share post:

O funcţionară publică din Târgu Jiu arată unul dintre multele beneficii pentru care locurile de muncă la stat sunt extrem de râvnite. Femeia, care este şef de producție la Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, a fost filmată în timp ce dormea  la serviciu.

Fănușa Popescu se afla în biroul de la locul de muncă. În imagine se observă cum femeia doarme sprijinită de spătarul scaunului, cu o farfurie în faţă, semn că probabil abia ce şi-a terminat masa. La un moment dat, aceasta se aşează chiar mai confortabil şi se culcă cu capul pe birou pentru un somn mai dulce.

De menţionat este şi faptul că Teatrul din Târgu Jiu este închis de anul trecut. Asta deoarece nu a reuşit să obină aviz de la ISU.

 

Conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” a anunţat că va face verificări cu privire la acest caz.

Fănușa Popescu a declarat, însă, la un post de televiziune că filmarea a fost făcută anul trecut şi că nu se afla în timpului programului când a adormit, ci era între ture.

Potrivit organigramei un șef serviciu are un salariu, lunar, de bază de 7.019 de lei, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare în cuantum de 825 de lei.

Articole similare

Vlad Pascu cere să fie judecat în arest la domiciliu după ce a ucis doi tineri cu maşina drogat fiind

Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a cerut, marţi,...

EXPLOZIE urmată de un incendiu într-un apartament. Un bărbat a suferit arsuri

Un bărbat a suferit arsuri la mâini şi la picioare, marţi, în urma unei explozii care s-a produs...

Se deschide o nouă fabrică de componente auto pentru Dacia şi Ford. Apar sute de locuri de muncă

O nouă fabrică va fi deschisă în acest an în România şi ca crea sute de locuri noi...

Detectoare de fum şi monoxid de carbon, montate de ISU Olt în localităţile din judeţ unde s-au produs cele mai multe incendii de gospodării...

În cadrul campaniei desfășurate la nivel național, Detector pentru viață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a primit...