Hyatt Hotels schimbă jocul în turismul din regiune și deschide 5 resorturi all-inclusive la mare în Bulgaria

Data:

Share post:

Cinci hoteluri all-inclusive cu aproape 2.000 de camere, situate în două dintre cele mai populare destinații de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre – Sunny Beach și Obzor, vor intra în portofoliul Hyatt Inclusive Collection, de anul acesta– extindere planificată care demonstrează forța și reputația brandurilor all-inclusive ale prestigiosului lanț hotelier Hyatt care atrage din ce în ce mai mulți turiști dornici de experiențe all-inclusive de lux.

După o renovare majoră, cele cinci hoteluri all-inclusive ex Riu își vor deschide în foarte curând porțile sub brandurile Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas și Alua Hotels & Resorts, a anunțat compania Hyatt Hotels Corporation care își consolidează astfel, poziția de lider al călătoriilor de lux.

Adăugarea celor cinci resorturi all-inclusive situate pe prima linie în Sunny Beach și Obzor va marca intrarea Colecției Inclusive în cea de-a treia țară europeană după Spania și Grecia, confirmând imaginea Bulgariei ca una dintre cele mai bune destinații de plajă din Europa.

Renovările fiind aproape gata, următoarele patru hoteluri se vor deschide sub noile branduri chiar în primăvara acestui an.

Cum se numesc, unde se află hotelurile și când se deschid exact?

  1. Secrets Sunny Beach Resort & Spa  (Ex. RIU Palace Sunny Beach). Situat în Sunny Beach, în urma unui proiect intens de rebranding și renovare, resortul va funcționa ca și până acum în sistem „adults-only” (+18 ani) și va întâmpina în cele 335 de camere, oaspeți cu vârsta de peste 18 ani. Data de  deschidere 01 mai 2023 
  2. Dreams Sunny Beach Resort & Spa  (ex. RIU Helios Paradise, Sunny Beach). Amplasat foarte aproape de Secrets Resort & Spa, hotelul dispune de 597 de camere și cu o ținută de înaltă clasă, va satisface cerințele familiilor. Data de deschidere 27 aprilie 2023.
  3. Alua Helios Bay, (ex. RIU Helios Bay, Obzor) Situat  în Obzor, resortul va oferi 318 camere și un mediu ideal pentru familii, cupluri și grupuri care caută vacanță într-o atmosfera relaxată si exclusivistă pe prima linie a plajei din Obzor. Data de deschidere 01 mai 2023
  4.     AluaSun Helios Beach  (ex. TUI Suneo Helios Beach, Obzor).  Cu cele 191 de camere ale sale, hotelul de pe malul mării din liniștita stațiune Obzor, va oferi un produs all-inclusive premium și facilități superbe în aer liber. Data de deschidere 01 mai 2023

Cel de-al cincilea hotel, Breathless Resort & Spa, resort cu 395 de camere situat chiar în centrul stațiunii Sunny Beach, se va redeschide în 2024  în urma unui proiect amplu de renovare.

Pe pagina de Internet a grupului sunt publicate toate informațiile nu numai despre hotelurile Hyatt Inclusive Collection din Bulgaria,  ci și despre stațiunile în care sunt amplasate.

Sistemul de rezervări este deja deschis, iar acum puteți beneficia de cele mai bune tarife!

Iar vestea bună este că oaspeții brandurilor Dreams și Secrets din Sunny Beach, devin încă de la prima cazare, membri ai programului de loialitate World of Hyatt.

Despre World of Hyatt

World of Hyatt este programul de loialitate al companiei Hyatt Hotels Corporation, care oferă diferite beneficii și privilegii pentru membrii săi. Programul este conceput pentru a răsplăti fidelitatea oaspeților și pentru a încuraja revenirea acestora în hotelurile Hyatt.

Pe lângă statutul de elită într-unul din cele mai prestigioase hoteluri din lume,  cu servicii premium indiferent de destinație și de brand, calitatea de membru al programului de loialitate aduce și:

  • Economii prin oferte și discount-uri speciale
  • Puncte de loialitate care pot fi transformate în bonusuri, nopți de cazare sau nivel superior de servicii
  • Sejururi cu servicii exclusive în care starea de bine a oaspeților e ridicată la nivel de artă a ospitalității.

Pentru că asta înseamnă brandul Hyatt! Amintiri cu oameni dragi, experiențe memorabile și personalizate, într-o atmosferă rafinată, cu servicii premium și preocupare pentru confortul deplin al oaspeților săi!

Bucurați-vă doar de beneficiile și prezența lui atât de aproape de România, pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Sunny Beach și Obzor!

 

 

 

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...