Medicul stomatolog Dan Ionescu a încetat din viaţă

Data:

Share post:

Medicul stomatolog slătinean Dan Ionescu s-a stins din viaţă, potrivit anunţurilor făcute pe Facebook de cei care l-au cunoscut.

„Din păcate domnul doctor DAN IONESCU ne -a părăsit ! Dumnezeu să-l ierte și să- l odihnească în pace!”, a anunţat, luni seară, stomatologul Tiberiu Spirescu.

Şi istoricul Aurelia Grosu a deplâns trecerea în nefiinţă a stomatologului, care era nepotul cunoscutului pictor Ion Popescu-Negreni.

„Medicul stomatolog Dan Ionescu nu mai este. Rar mi-a fost dat să cunoasc un om atât de bun și de generos. Am lucrat împreună la cartea dedicată pictorului Ion Popescu-Negreni,  unchiul său, și am văzut ce înțelesuri adânci are pentru Dan Ionescu FAMILIA, cu părinți, unchi, mătuși, nepoti, strănepoți, veri… Îi ținea aproape unul de celălalt și dumnealui era aproape de toți. Ca mai toți din familia maestrului Negreni picta. Acum s-a dus lângă ai săi, să picteze îngeri cu fratele, Corneliu Ionescu, cu unchii Ion Popescu-Negreni și  Nicolae Popescu, popa Nicu. Drum lin, om bun!”, a scris Aurelia Grosu, pe Facebook.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...