Pui de căprioară salvat de la înec de doi poliţişti de frontieră

Data:

Share post:

Doi poliţişti de frontieră timişoreni au avut parte de o misiune mai puţin obişnuită. Satisfaţia reuşite a fost însă mai mare decât orice captură.

Cei doi poliţişti de frontieră se aflau în misiune pe fluviul Dunărea. Au observat un pui de căprioară care se afla în apă, la aproximativ 100 metri de mal. Epuizat, acesta încerca să se menţină la suprafaţa apei. Cei doi poliţişti de frontieră au salvat animalul şi l-au dus în siguranţă în mediul său natural, dar nu înainte de a-i da numele Bambi.

”Astăzi, colegii noştri, Saşa şi Adrian, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzeasca – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, aflaţi în misiune de patrulare pe fluviul Dunărea, au observat la aproximativ 100 m de mal, un pui de căprioară care abia mai putea să înoate. Nu au stat prea mult pe gânduri şi, imediat, s-au îndreptat spre el în încercarea de a-l salva. Epuizat fiind, puiul de căprioară cu greu se mai menţinea la nivelul apei. Cu multă grijă, colegii au reuşit să îl scoată din apele fluviului şi l-au imobilizat cu atenţie deoarece era foarte speriat şi agitat”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Puiul de căprioară a primit numele Bambi, înainte de a fi dus în mediul lui natural.

”Intervenţia promptă a poliţiştilor de frontieră a dus la salvarea puiului. Ulterior a fost dus, în siguranţă, în mediul său natural. Puiul de căprioară a primit şi un nume, cum altfel decât Bambi!”, au menţionat cei de la Poliţia de Frontieră.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...