Pui de căprioară salvat de la înec de doi poliţişti de frontieră

Data:

Share post:

Doi poliţişti de frontieră timişoreni au avut parte de o misiune mai puţin obişnuită. Satisfaţia reuşite a fost însă mai mare decât orice captură.

Cei doi poliţişti de frontieră se aflau în misiune pe fluviul Dunărea. Au observat un pui de căprioară care se afla în apă, la aproximativ 100 metri de mal. Epuizat, acesta încerca să se menţină la suprafaţa apei. Cei doi poliţişti de frontieră au salvat animalul şi l-au dus în siguranţă în mediul său natural, dar nu înainte de a-i da numele Bambi.

”Astăzi, colegii noştri, Saşa şi Adrian, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzeasca – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, aflaţi în misiune de patrulare pe fluviul Dunărea, au observat la aproximativ 100 m de mal, un pui de căprioară care abia mai putea să înoate. Nu au stat prea mult pe gânduri şi, imediat, s-au îndreptat spre el în încercarea de a-l salva. Epuizat fiind, puiul de căprioară cu greu se mai menţinea la nivelul apei. Cu multă grijă, colegii au reuşit să îl scoată din apele fluviului şi l-au imobilizat cu atenţie deoarece era foarte speriat şi agitat”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Puiul de căprioară a primit numele Bambi, înainte de a fi dus în mediul lui natural.

”Intervenţia promptă a poliţiştilor de frontieră a dus la salvarea puiului. Ulterior a fost dus, în siguranţă, în mediul său natural. Puiul de căprioară a primit şi un nume, cum altfel decât Bambi!”, au menţionat cei de la Poliţia de Frontieră.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...