Mihai Tudose, atac la adresa PNL: „Fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina”

Data:

Share post:

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a lansat o atenţionare subtilă, dar şi ironică către fostul premier Nicolae Ciucă despre intenția liberalilor de a-l schimba de la șefia PNL. Acesta a afirmat că în ultima vreme unii liberali au lansat atacuri la adresa premierului Marcel Ciolacu, prin care așteaptă reacții din partea social-democraților la care, ulterior, șefia PNL să nu poată răspunde – lucru care ar ascunde de fapt un plan al liberalilor de a-l debarca pe Nicolae Ciucă de la conducerea PNL prin luna septembrie.

„Fantomele liberale roz cu buline. În ultimele zile asistăm la «atacuri» suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor «lideri marcanți» pnl.. Ce-i mână pe ei în luptă? Deficitul bugetar? Nu… Că e opera lor! Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde €  în ultimii trei ani….. Pensiile speciale? Nuuu! Că au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

El a mai precizat că PNL pregăteşte un puci împotriva liderului partidului, Nicolae Ciucă. „Și atunci oare ce i-a apucat?!? Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară……. Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina…( cu moderație la consumul de energie căci ați avut «grijă» și de asta!)”, a conchis Tudose.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...