Senatorul PSD Olt Siminica Mirea, mesaj pentru Poliţia de Frontieră

Data:

Share post:

Senatorul de Olt Siminica Mirea a transmis, recent, de Ziua Poliției de Frontieră, un mesaj în care arată că trebuie să apreciem munca eroică a polițiștilor de frontieră, care „sunt mereu pregătiți să ne apere libertățile și valorile”.

Poliţia de Frontieră Română marchează azi, 24 iulie, 159 de ani de existenţă instituţională. Cu acest prilej, senatorul de Olt Siminica Mirea a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare.

„Astăzi sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră Române, o zi dedicată oamenilor curajoși care ne protejează granițele cu devotament și sacrificiu. Acești adevărați eroi asigură siguranța României și luptă împotriva criminalității transfrontaliere pentru a ne menține țara în siguranță și prosperă.

Cu ocazia acestei zile speciale, haideți să ne reamintim că siguranța noastră este o responsabilitate comună. Respectarea legilor și sprijinul pentru autorități sunt esențiale pentru construirea unei Românii puternice și unite. Să fim vigilenți și să arătăm că apreciem munca eroică a polițiștilor de frontieră, care sunt mereu pregătiți să ne apere libertățile și valorile.

Le urez, pe această cale, un “La mulți ani!” călduros polițiștilor de frontieră români. Să sărbătorim nu doar instituția, ci și oamenii minunați care se află în spatele uniformelor”, a scris, în spațiul virtual, Siminica Mirea.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...