Nesimţire plătită scump de un bărbat din Olt

Data:

Share post:

Polițiștii locali au sancționat contravențional un bărbat din județul Olt, cu amendă în valoare de 500 lei, pentru scuiparea și aruncarea de resturi de țigarete pe scara Bisericii Sf. Apostoli Petru și Pavel din Târgu Jiu.

ţigareteÎn conformitate cu prevederile noului regulament de gospodărire al Municipiului Târgu Jiu, aprobat prin H.C.L. nr. 337 din 26 iunie 2023, persoanele fizice și juridice au obligația de a păstra curățenia pe străzi, alei, căi de acces în incinte, trotuare, terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Târgu Jiu, fiind strict interzisă scuiparea, aruncarea gunoiului de orice fel (ambalaje de alimente, cutii, sticle, hârtii, resturi alimentare, ţigarete sau resturi de țigarete etc.) în aceste zone.

Potrivit Poliţiei Locale Târgu Jiu, nerespectarea acestor prevederi constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 1000 lei pentru persoanele fizice și de la 1000 la 2000 lei pentru persoanele juridice.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...