Nesimţire plătită scump de un bărbat din Olt

Data:

Share post:

Polițiștii locali au sancționat contravențional un bărbat din județul Olt, cu amendă în valoare de 500 lei, pentru scuiparea și aruncarea de resturi de țigarete pe scara Bisericii Sf. Apostoli Petru și Pavel din Târgu Jiu.

ţigareteÎn conformitate cu prevederile noului regulament de gospodărire al Municipiului Târgu Jiu, aprobat prin H.C.L. nr. 337 din 26 iunie 2023, persoanele fizice și juridice au obligația de a păstra curățenia pe străzi, alei, căi de acces în incinte, trotuare, terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Târgu Jiu, fiind strict interzisă scuiparea, aruncarea gunoiului de orice fel (ambalaje de alimente, cutii, sticle, hârtii, resturi alimentare, ţigarete sau resturi de țigarete etc.) în aceste zone.

Potrivit Poliţiei Locale Târgu Jiu, nerespectarea acestor prevederi constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 1000 lei pentru persoanele fizice și de la 1000 la 2000 lei pentru persoanele juridice.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...