Tragedii trase la indigo. David şi Radu sunt căutaţi în apele unui lac de acumulare – UPDATE

Data:

Share post:

Cei doi fraţi au fost găsiţi! Pentru identificarea minorilor, au fost mobilizate forțe impresionante și au fost transmise mesaje RoAlert.

Polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au desfășurat activități de căutare, inclusiv în zona barajului Golești.

Pentru căutarea copiilor s-au folosit drone, câinele de urmă, camera cu termoviziune și a fost solicitat și un elicopter să survoleze zona.

Din fericire, în urma informațiilor oferite de cetățeni, cei doi au fost găsiți, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Bradu.

Pentru evaluarea stării minorilor, a fost solicitat un echipaj medical și au fost sesizați reprezentanții D.G.A.S.P. C. și un psiholog.

„Mulțumim tuturor celor implicați, pentru efortul depus și pentru informațiile furnizate”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

ŞTIREA INIŢIALĂ – După tragedia din Giuvărăşti, unde doi minori s-au înecat în râul Olt, alţi doi minori sunt căutaţi de pompieri, în judeţul Argeş.

Pompierii argeșeni intervin pentru a-i cauta pe David şi Radu pe lacul de acumulare Golești cu două bărci de salvare de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Bradu, informează ISU Argeş. Misiunea pompierilor vine în urma solicitării de a efectua căutări în cazul a doi minori dispăruți în zona Golești.

În paralel, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la dispariția a doi minori, frați, CIOINEAG DAVID IOAN, de 14 ani, respectiv CIOINEAG RADU CONSTANTIN, de 12 ani, care au fost lăsați în zona Golești, să supravegheze animalele, pe un câmp, și nu mai sunt de găsit.

Semnalmentele lui David şi Radu

CIOINEAG DAVID IOAN

*Semnalmente*: 1,40 m înălțime, greutate 42 de kg, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt.

*Vestimentația*: pantaloni scurți negri, tricou verde și papuci din plastic negru cu albastru;

CIOINEAG RADU CONSTANTIN

*Semnalmente*: 1,00 m înălțime, greutate 30-40 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, tuns scurt, aluniță neagră pe brațul stâng;

*Vestimentația*: pantaloni scurți roșii, tricou negru cu portocaliu și papuci din plastic negru cu galben;

Persoanele care pot oferi informații despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112. De asemenea pot să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185, potrivit IPJ Argeş.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...