O doctoriţă de o frumuseţe rară şi-a pus capăt zilelor într-un mod şocant

Data:

Share post:

O tânără doctoriţă, medic rezident în anul I la un spital de oncologie din Iaşi, şi-a pus capăt zilelor într-un mod şocant. Tânăra, de o frumuseţe rară, a înghițit intenționat o cantitate uriașă de antigel.

Tragedia a avut loc duminică. Tânăra de 26 de ani locuia în cartierul Green Park din zona Tătărași, municipiul Iaşi. Aceasta a fost găsită inconștientă și transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”. După doar două zile, însă, tânăra a murit în braţele colegilor medici.

Gest învăluit în mister

Potrivit unor surse citate de presa locală, fratele tinerei ar fi fost cel care s-ar fi prezentat în ziua fatidică la apartament, întrucât nu reușea să dea de ea. O parte dintre vecinii cu care reporterii au stat de vorbă au precizat că ei au fost cei care ar fi apelat la 112, după ce ar fi auzit gălăgia de la apartamentul în care a fost găsită tânăra doctoriţă.

doctoriţă

„Au venit pompierii pentru că ar fi vrut cineva să se sinucidă, erau cu scara, i-am întrebat ce s-a întâmplat, dar nici ei nu știau exact… Se gândeau să nu se arunce de la etaj. Au sunat alți vecini, nu eu. Apoi nu știu ce a fost, dar pe doctoriţă au luat-o cu ambulanța. I-au spart ușa ca să ajungă la ea. Când au ajuns a trecut o fată și a spus că era lumină și băiatul stătea în genunchi… Totul s-a întâmplat cam în jurul orei 11:00.

Cât au stat în fața blocului, până să spargă ușa, era un băiat lângă pompieri, tot cam de vârsta ei, nu știm dacă era rudă sau vreun iubit, ăla stătea pe telefon… Nu știu să fi intrat cu băieții prin apartament, cred că locuia singură, în general era liniște. Doar atunci cică se auzeau țipete, înainte să sune. De atunci, de când au luat-o cu targa, nu am mai văzut-o”, a declarat o vecină pentru BZI.

„Degeaba ai totul, dacă nu ai parte de iubire”

„Când am auzit că a intrat la rezidențiat, că s-a mutat acolo, am felicitat-o… Și eu am terminat UMF, însă nu sunt rezident, este extrem de greu, mult de învățat. Nu ne vine să credem, stătea singură, nu avea iubit, o mai vizita uneori fratele… Poate de asta suferea, pentru că nu avea pe cineva… Uneori chiar îmi spunea: «Degeaba ai totul, dacă nu ai parte de iubire». Știu că sâmbătă, cu o seară înainte, a ieșit în club cu niște prieteni, a și postat poze, doar din prostie a făcut asta, sunt convinsă… Ea nu avea permis, mașină, să fi mers chiar ea să-și cumpere antigel… Deci a premeditat… E incredibil, niciodată nu ne-am fi așteptat. A mers și în vacanță, în Italia, chiar în luna mai. Din ce știu eu, fratele a venit la ea pentru că nu răspundea la telefon, avea și ușa închisă…

Toată lumea e distrusă, mulți prieteni dau declarație la poliție. Eu nu știu să fi suferit din dragoste sau ceva, oricum nu era foarte deschisă cu lucrul acesta. Cu ce puteau să o ajute părinții? Erau la Botoșani, se vedeau rar… Fratele ca fratele, era pe treaba lui, cu viața lui, când se iubeau, când se mai certau, ca frații”, a spus o prietenă de-a medicului.

Scandal pe scara blocului

Chiar dacă prietenii Dianei au subliniat faptul că nu știau ca tânăra doctoriţă să fi fost implicată într-o relație amoroasă, portarul de la blocul unde locuia tânăra a menționat că medicul, în afara certurilor din ziua de duminică, când a avut loc tragicul eveniment, ar mai fi ieșit în evidență în urma unui episod violent de pe holurile blocului.

„Nu mai știu când s-a întâmplat exact, dar destul de recent… A aruncat cu flori, ghivece de pe hol într-un băiat… Se certau. După, fata a vrut să plătească pagubele, să strângă, dar femeia de serviciu a spus că face ea. Altceva nu am mai auzit. Nu știu dacă era iubit sau o rudă, ceva… Era liniștită, nu prea o vedeau oamenii”, a menționat portarul pentru ziarul ieşean.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...