O mireasă a cerut divorțul la o zi de la nuntă. Soțul a enervat-o la culme

Data:

Share post:

O mireasă a vrut să divorțeze la doar o zi distanță de la nuntă. Aceasta a declarat că i-a impus soțului ei o singură regulă și că nu a respectat-o. Ea nu l-a putut ierta pe bărbatul cu care a crezut că va rămâne toată viața.

O mireasă a dorit să divorțeze de soțul ei, la doar o zi distanță de la nuntă, după ce bărbatul a încălcat o regulă care i-a fost impusă încă dinainte să înceapă ceremonia. Aceasta a așteptat să se termine petrecerea pentru a îi spune ce a deranjat-o.

Mireasa a declarat că nu și-a dorit niciodată să se căsătorească cu adevărat, dar că a făcut-o pentru partenerul ei. Femeia a mai spus că l-a rugat să nu o murdărească de tort la nuntă și că acesta nu a respectat regula.

„M-am căsătorit chiar înainte de Crăciun și sper să fiu divorțată până la sfârșitul lunii ianuarie. Nu mi-a dorit cu disperare să mă căsătoresc, dar nu m-am opus. Așa că, atunci când iubitul meu m-a cerut în căsătorie în 2020, am decis să facem asta. Fiecare ne-am asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost rezonabilă în ceea ce privește compromisul atunci când își dorea ceva. Singura mea regulă de care am ținut cu tărie a fost să nu-mi pună tort pe față. Fiind un om rezonabil, care mă cunoaște bine, nu a făcut-o. În schimb, m-a prins de ceafă și m-a împins. A fost premeditat și el avea o grămadă de torturi de rezervă”, a povestit femeia.

O mireasă

Mirele și-a cerut scuze, dar nu l-a putut ierta

A doua zi, după ce a avut loc nunta, mireasa i-a spus soțului că își dorește să divorțeze. Familia acesteia a încercat să o convingă să-l ierte, dar fără rezultat. Aceasta a povestit că tradiția cu murdăritul de tort îi aduce aminte de un accident grav din trecut.

„Am plecat. A doua zi i-am spus că am terminat. Continui să fiu de acord cu asta. Chestia este că de sărbători toată lumea s-a adunat să-mi spună că ar trebui să-i dau o a doua șansă. Ei spun că reacționez exagerat din cauza problemelor mele, pentru că sunt claustrofobă după un accident de mașină, și am intrat în panică când am fost împinsă cu fața în tort și ținută acolo. Îmi tot spun că îl iubesc, chiar dacă acum nu simt deloc asta, că el mă iubește, iar asta înseamnă să nu renunț la primul obstacol”, a continuat femeia, conform The Mirror.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...