Orban a venit la Târgu-Jiu. Forța Dreptei Gorj are un nou lider

Data:

Share post:

Robert Ștefan Chițu, medic epidemiolog, este noul președinte al partidului  Forța Dreptei Gorj, luându-i locul consilierului județean Gheorghe Grivei, fost vicepreședinte al Partidului Național Liberal Gorj.

Chițu este cel de-al treilea lider al organizației, din ultimele luni. El a fost prezentat oficial, joi, într-o conferință de presă la care a participat și liderul național al partidului, fostul premier Ludovic Orban.

Robert Chițu a afirmat că candidați la primării și consiliile locale din 12 localități din județ, dar și că va susține Alianța Dreapta Unită.


Fostul lider al Forța Dreptei Gorj, Gheorghe Grivei, nu s-a înțeles cu liderii USR și PMP, prin urmare lista Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Județean Gorj include doar reprezentanți ai celor două partide.

”A fost un accident datorat unei disfuncționalități la noi, la Forța Dreptei. Această problemă este rezolvată. Forța Dreptei este alături de PMP și USR, în toate localitățile în care avem prezență” a afirmat Ludovic Orban.

Fostul premier a mai spus că și-a dorit să vină în Gorj pentru a transmite mesajul că există o singură soluție de a înlătura Partidul Social-Democrat de la conducerea județului: votul pentru Alianța Dreapta Unită.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...