Reghecampf s-a întors la Craiova. Cine este omul care l-a convins

Data:

Share post:

După periplul prin Azerbaidjan, Laurențiu Reghecampf s-a întors la FC Craiova, unde va fi antrenor principal al echipei care joacă în prima ligă de fotbal.

Univeritatea Craiova avea nevoie de un antrenor de top, după ce Eugen Neagoe a fost demis de patronul echipei, după remiza din campionat cu Oțelul Galați.

Reghecampf a semnat un contract doar pentru un an de zile cu FC Universitatea Craiova. Surse apropiate clubului susțin că patronul Mihai Rotaru s-a implicat personal în negocierile cu Reghecampf, pe care l-a convins să se reîntoarcă la echipă.

Fostul internațional român a mai antrenat-o pe Craiova în sezonul 2021/2022, când echipa a reușit 26 de victorii, a remizat de 7 ori și a pierdut 12 partide.

Aceleași surse apropiate de club au mai relatat că antrenorul Mihai Rotaru l-a mai avut în calcul și pe Marius Șumudică, dar balanța a încliniat spre Reghecampf, care a avut susținători mai buni.

Demis de la Neftchi Baku

Reghecampf a fost demis de la Neftchi Baku, echipă din Azerbaidjan, unde a ratat toate obiectivele, campionatul și cupa.

La finalul sezonului trecut, Laurențiu Reghecampf a fost anunțat de patronii clubului că nu mai au nevoie de serviciile lui, fiind practic concediat.

”Mulțumim antrenorului principal și asistenților pentru ceea ce au făcut și le dorim succes în eforturile lor viitoare. Publicul va fi informat despre noul antrenor”, este mesajul postat de azeri pe pagina oficială a clubului.

Neagoe demis după remiza cu Oțelul

Neagoe a fost demis în cursul zilei de marți, după ce a fost chemat la o discuție cu patronatul și a fost anunțat că a fost demis.

Lui Neagoe i-a fost imputată remiza cu Oțelul Galați, și debutul prost al echipei pentru acest campionat.

La scurt timp de la despărțire, Eugen Neagoe a dezvăluit că Mihai Rotaru i-a prezentat două motive, ambele surprinzătoare, pentru care alege să-l schimbe: din superstiție și pentru că e un antrenor ghinionist!

”Dureros… Nu are rost să fie… Dureros este întotdeauna când te desparți de o echipă, dar, sincer, eu nu am ce să-mi reproșez. Nu am primit gol, nu am pierdut. Cred că am dominat de la un capăt la altul meciul cu Oțelul, am lovit de patru ori bara. Cred că în aceste două etape am fost echipa care a dominat cel mai mult adversarul. A lipsit golul, asta este. Și discuția pe care am avut-o cu patronul a fost aceeași, nu a avut ce să-mi reproșeze … Nu mă așteptam să fiu demis, dar nici nu sunt genul de antrenor care să se lege de porțile stadionului. Nu sunt genul”, a declarat Eugen Neagoe.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...