Reghecampf s-a întors la Craiova. Cine este omul care l-a convins

Data:

Share post:

După periplul prin Azerbaidjan, Laurențiu Reghecampf s-a întors la FC Craiova, unde va fi antrenor principal al echipei care joacă în prima ligă de fotbal.

Univeritatea Craiova avea nevoie de un antrenor de top, după ce Eugen Neagoe a fost demis de patronul echipei, după remiza din campionat cu Oțelul Galați.

Reghecampf a semnat un contract doar pentru un an de zile cu FC Universitatea Craiova. Surse apropiate clubului susțin că patronul Mihai Rotaru s-a implicat personal în negocierile cu Reghecampf, pe care l-a convins să se reîntoarcă la echipă.

Fostul internațional român a mai antrenat-o pe Craiova în sezonul 2021/2022, când echipa a reușit 26 de victorii, a remizat de 7 ori și a pierdut 12 partide.

Aceleași surse apropiate de club au mai relatat că antrenorul Mihai Rotaru l-a mai avut în calcul și pe Marius Șumudică, dar balanța a încliniat spre Reghecampf, care a avut susținători mai buni.

Demis de la Neftchi Baku

Reghecampf a fost demis de la Neftchi Baku, echipă din Azerbaidjan, unde a ratat toate obiectivele, campionatul și cupa.

La finalul sezonului trecut, Laurențiu Reghecampf a fost anunțat de patronii clubului că nu mai au nevoie de serviciile lui, fiind practic concediat.

”Mulțumim antrenorului principal și asistenților pentru ceea ce au făcut și le dorim succes în eforturile lor viitoare. Publicul va fi informat despre noul antrenor”, este mesajul postat de azeri pe pagina oficială a clubului.

Neagoe demis după remiza cu Oțelul

Neagoe a fost demis în cursul zilei de marți, după ce a fost chemat la o discuție cu patronatul și a fost anunțat că a fost demis.

Lui Neagoe i-a fost imputată remiza cu Oțelul Galați, și debutul prost al echipei pentru acest campionat.

La scurt timp de la despărțire, Eugen Neagoe a dezvăluit că Mihai Rotaru i-a prezentat două motive, ambele surprinzătoare, pentru care alege să-l schimbe: din superstiție și pentru că e un antrenor ghinionist!

”Dureros… Nu are rost să fie… Dureros este întotdeauna când te desparți de o echipă, dar, sincer, eu nu am ce să-mi reproșez. Nu am primit gol, nu am pierdut. Cred că am dominat de la un capăt la altul meciul cu Oțelul, am lovit de patru ori bara. Cred că în aceste două etape am fost echipa care a dominat cel mai mult adversarul. A lipsit golul, asta este. Și discuția pe care am avut-o cu patronul a fost aceeași, nu a avut ce să-mi reproșeze … Nu mă așteptam să fiu demis, dar nici nu sunt genul de antrenor care să se lege de porțile stadionului. Nu sunt genul”, a declarat Eugen Neagoe.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...