Şef de post din Gorj, reţinut după ce a luat mită de la şoferii opriţi în trafic. Acţiune sub acoperire

Data:

Share post:

Procurorii au reținut joi un șef de post de poliție din Gorj pentru corupție. Acesta a luat mită de la doi șoferi opriți în trafic, inclusiv de la o investigatoare sub acoperire.

Agentul de poliție a cerut 850 de lei de la investigatoare pentru a o ierta de abaterile din trafic, dar a întocmit în fals un proces verbal de contravenție și a luat banii.

Faptele datează din august 2020 și martie 2023. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj continuă cercetările în acest caz.

„Agentul de poliţie a primit, la data de 9.03.2023, ora 12:00, cu titlu de mită, de la o investigatoare sub acoperire, suma de 850 de lei, pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu şi a nu aplica măsura suspendării permisului de conducere pentru abaterea constatată, respectiv depăşire prin loc interzis prin călcarea liniei continue.Agentul de poliţie a procedat la întocmirea în fals a unui proces-verbal de contravenţie, în care a consemnat, contrar adevărului, că persoana respectivă ar fi săvârşit în calitate de pieton abaterea contravenţională constând în traversarea neregulamentară. Copia procesului verbal de sancţionare contravenţională nu a fost înmânată de către suspect persoanei în cauză”, se precizează într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Articole similare

Mașina prefectului de Olt, fără asigurare RCA valabilă. Vehiculul a luat foc în mers

Autoturismul prefectului de Olt Mario De Mezzo, care a fost cuprins de un incendiu, în trafic, vineri dimineață,...

Bărbat ajuns la spital după un accident grav în Olt

Un bărbat a ajuns astăzi la spital în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 64, în comuna...

Femeie înjunghiată în parcarea unui centru comercial de soţ. Cei doi sunt în divorţ

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată...

A început Festivalul „Oltenii &… Restu’ Lumii”. Trei zile de distracție, la Slatina (GALERIE FOTO)

Ediţia cu numărul 27 a Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a început, vineri, la Slatina, cu tradiţionala „Vamă...