Slătineancă celebră în TOPUL iubitelor de la Wimbledon

Data:

Share post:

În această perioadă are loc turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Competiţia aduce spectacol și în tribune, nu doar pe terenurile de iarbă din nordul Londrei.

Astfel, englezii de la The Sun au făcut un top al celor mai frumoase și celebre iubite de tenismeni, iar slătineanca Mădălina Ghenea este printre cele opt superbe femei alese.

Mădălina Ghenea – Grigor Dimitrov

Modelul român Mădălina, în vârstă de 35 de ani, se întâlnește cu Grigor Dimitrov. După ce și-a început cariera în lumina reflectoarelor ca model de la vârsta de 15 ani, ea a apărut de atunci ca actriță. Mădălina a interpretat-o pe Sophia Loren în „House of Gucci” alături de Lady Gaga și Jared Leto. Ghenea a jucat, de asemenea, în Dom Hemingway alături de Jude Law, atrăgând în același timp avansurile lui Leonardo DiCaprio, cu care se pare că s-a întâlnit.

Costeen Hatzi – Nyck Kyrgios

Costeen, în vârstă de 22 de ani, este tânăra care a reușit să-l îmblânzească pe Nick Kyrgios. Influencerița născută în Brisbane și-a confirmat idila cu băiatul rău al tenisului, pe rețelele de socializare la începutul anului 2022. S-au cunoscut online când ea vindea o oglindă, care i-a atras atenția lui Kyrgios. După ce au căzut de acord asupra unui preț, el a apărut la ușa lui Costeen pentru a o ridica. Ea a declarat pentru ESPN că a fost dragoste la prima vedere.

Morgan Riddle – Taylor Fritz

Morgan, în vârstă de 25 de ani, este o regină TikTok, mândrindu-se cu o pagină care are aproape 400.000 de urmăritori și peste 12 milioane de like-uri. Pe rețelele de socializare, ea împărtășește stilul ei de viață glam, sfaturi de frumusețe și povestea ei de dragoste cu americanul Taylor Fritz. S-au cunoscut în 2020, după ce au intrat în legătură pe aplicația de întâlniri Raya.

Eugenia De Martino – Diego Schwarzmann

Frumoasa argentiniană Eugenia, în vârstă de 28 de ani, se iubește cu compatriotul Diego Schwartzman, în vârstă de 30 de ani, din 2019. S-au cunoscut la un turneu de tenis prin intermediul unor prieteni comuni, înainte de a deveni inseparabili. Eugenia este model și imaginea FILA în țara sa natală. Ea e, de asemenea, ambasador pentru marca de costume de baie, Martina di Trento.

Sophia Thomalla – Alexander Zverev

Frumoasa Sophia, în vârstă de 33 de ani, vine din Germania și are o listă de foste cuceriri celebre. Modelul devenit personalitate TV a avut relații cu rockerul Bush, Gavin Rossdale, dar a trăit o poveste de dragoste și cu fostul portar al lui Liverpool, Loris Karius. Actualul ei iubit este Alexander Zverev, cu care se întâlnește din 2021. În 2012, ea a pozat nud pentru revista Playboy.

Maria Gonzalez – Carlos Alcaraz

Maria este iubita lui Carlos Alcaraz. Ea rămâne extrem de discretă, dar s-a aflat că cei doi sunt iubiți din copilărie și că amândoi sunt originari din Murcia, din sud-estul Spaniei. Maria este și ea jucătoare de tenis și practică la Murcia Club de Tenis. Ea se mândrește, de asemenea, cu un corp uimitor, cu care este fericită să împărtășească instantanee pe Instagram.

Jelena Djokovic – Novak Djokovic

Jelena, în vârstă de 37 de ani, a fost model în anii tinereții, înainte de a-l întâlni pe favoritul de la Wimbledon, Novak Djokovic. În prezent, ea este directoarea fundației Novak Djokovic, care se ocupă de copiii defavorizați. Născută la Belgrad, Jelena este poliglotă și scriitoare pasionată, precum și mama celor doi copii ai lor, Tara și Stefan.

Louise Jacobi- Cameron Norrie

Newyorkeză și iubita a lui Cameron Norrie, Louise, în vârstă de 24 de ani, este un designer de haine de mare succes. A lucrat pentru Calvin Klein, înainte de a accepta un post de consultant pentru agenția Please Don’t Touch. Cei doi sunt împreună de doi ani și Louise a adus o influență calmă și pozitivă asupra lui Norrie.

Articole similare

Românii vor putea înmatricula şi radia online autovehiculele. Legea merge la promulgare

Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiect de lege privind aprobarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului 38/2023 pentru modificarea...

Parlamentul European a aprobat primele norme ale UE care protejează jurnaliștii de procesele abuzive (SLAPP)

Prin votul de marți, eurodeputații își confirmă hotărârea de a proteja jurnaliștii, activiștii, cadrele universitare și organizațiile lor...

DEZASTRU găsit de ITM Gorj în cariera minieră unde în urm cu un an au murit trei oameni. Nu există nici măcar extinctoare de...

Activitatea derulată în cadrul carierelor miniere din județul Gorj  continuă să pună în pericol viața angajaților, fapt semnalat...

Din 3 milioane de tone de cereale care au intrat în România din Ucraina, doar 4 probe au avut probleme

O minciună despre cerealele din Ucraina demontată de autoritățile românești. Din totalul de peste 3,439 milioane de tone...