Tânăr din Dolj, reţinut după ce a fugit de la locul accidentului şi s-a dus pe un câmp unde a demontat plăcuţele de înmatriculare ale maşinii. El nu posedă permis de conducere (VIDEO)

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna doljeană Melineşti, a fost reţinut de poliţişti după ce a fugit de la locul accidentului şi a demontat numerele maşinii, pe un teren agricol din localitate. Tânărul nu are nici permis de conducere.

Totul a ieşit la iveală după ce polițiștii au fost sesizați de o unitate medicală din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, un tânăr de 25 de ani, din comuna Melinești s-a prezentat la camera de gardă cu leziuni la nivelul picioarelor.

Inițial, acesta le-a declarat polițiștilor că a suferit vătămările în urma unei lovituri cu un obiect metalic, ulterior stabilindu-se că a fost victima unui accident rutier, în comuna Melinești, sat Negoiești.

Poliţiştii spun că un tânăr, de 24 de ani, din comuna Melinești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Negoiești, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme parcate, între acestea aflându-se tânărul de 25 de ani, din comuna Melinești, care s-a prezentat singur la spital.

Conducătorul auto de 24 de ani ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, deplasându-se pe un teren agricol unde ar fi demontat numerele de înmatriculare de pe autoturism, acesta sustrăgându-se cercetărilor.

Tânărul nu are nici permis de conducere, fiind reţinut de poliţişti.

„În cursul zilei de 11 aprilie, în urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj și ai Biroului Rutier Craiova, a fost identificat conducătorul auto de 24 de ani, acesta fiind condus la audieri, ocazie cu care s-a stabilit că nu posedă permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate și în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea luării unei măsuri preventive”, transmite IPJ Dolj.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...