Traficant din Slatina, care vindea droguri în Olt şi Vâlcea, săltat de DIICOT. Sute de plicuţele, găsite la percheziţii (VIDEO)

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Slatina, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, în urma unei percheziţii desfăşurate de  poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt.

Anchetatorii spun că, de la începutul anului și până în prezent, tânărul ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multor persoane din județele Olt și Vâlcea, cu suma de 25 de lei pentru o doză.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 221 de pliculeţe din material plastic, cu închidere de tip zip-lock, ce conţineau fragmente vegetale uscate şi 7.050 de lei, asupra cărora s-a instituit măsura sechestrului asigurator.

La audieri au fost conduse 12 persoane din municipiile Slatina și Drăgășani, atât cu implicare directă în vânzarea de produse susceptibile a avea efect psihoactiv, cât şi consumatori ai unor astfel de substanţe.

Bărbatul a fost reţinut şi, ulterior, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Ulterior, în urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 24 de ani, din municipiul Slatina, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Astăzi, 27 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului”, transmite IPJ Olt.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgășani – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...