Transformă-ți senzualitatea într-un mijloc de câștig la Studio20

Data:

Share post:

Senzualitatea și atractivitatea sunt chestii subiective, iar gusturile sunt diverse. Atunci de ce să nu te folosești de farmecul tău pentru a avea un job cu câștiguri excelente – chiar și în lipsa experienței anterioare? Studio20 îți propune o colaborare de vis: angajează-te ca model de videochat!

 

Studio20 este de aproximativ 20 de ani pe piață, dezvoltându-se în tandem cu videochat-ul ca domeniu, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Compania se laudă cu numeroase sedii în țară și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA), iar renumele îi este confirmat de diversele premii câștigate în special în ultimii 10 ani la festivaluri internaționale de profil („Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards).

Având în spate o astfel de experiență bogată, nu e de mirare că Studio20 pare să fi găsit rețeta succesului în domeniul videochat-ului. Și nu, nu constă într-o siluetă perfectă 90-60-90, ci în farmecul personal de care fiecare femeie se poate folosi pentru a capta instant atenția bărbaților. Astfel, ca condiții de bază pentru a te angaja ca model de videochat, trebuie să ai minim 18 ani, un aspect plăcut, să cunoști limba engleză la nivel mediu, să ai o fire prietenoasă, pozitivă și, nu în ultimul rând, să fii încrezătoare în atuurile pe care le vei afișa în fața camerei.

Un aspect important este faptul că experiența în domeniu nu este deloc obligatorie. Studio20 asigură o perioadă de training în primele săptămâni, în care să prezinte tot ce este util: sfaturi privind activitatea de model de videochat, indicații privind utilizarea corectă a aparatelor tehnice și video și informații despre site-urile pe care vei lucra. Tot în această perioadă vei avea și prima ședință foto, care va reprezenta primul pas spre îmbunătățirea imaginii tale. La aceasta vor participa și consilierii de imagine ai Studio20, care îți vor oferi sfaturi utile privind look-ul (ținute, coafură, machiaj) și comportamentul (gesturi, mimică, limbaj).

 

Este important ca tu să fii stăpână pe arta seducției în combinație cu arta comunicării, pentru ca performanțele să ducă la câștiguri în creștere. Însă asta nu înseamnă că trebuie să îți faci griji cu privire la cât vei câștiga în primele luni de muncă. Iată care sunt beneficiile financiare oferite de Studio20 pentru modelele de videochat:

–  venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate în primele 3 luni de la angajare, plus comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5% valabile astfel: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

– bonusuri suplimentare de fidelitate după 12 luni de activitate, calculate în funcție de veniturile obținute;

– după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare.

 

Descoperă-ți senzualitatea ascunsă și folosește-te de ea ca model de videochat! Află aici ce trebuie să faci pentru a stabili un interviu cu echipa Studio20!

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...