Un angajat al CNAIR a murit de la epuizare

Data:

Share post:

Un angajat al CNAIR a sfârșit tragic de epuizare în timp ce desfășura activități de deszăpezire pe drumurile din Botoșani.

Potrivit unui comunicat al sindicatului drumarilor, singurul deservent de autofreză al SDN Botoșani, bărbatul în vârstă de 58 ani și-a anunțat colegii că este foarte obosit și a cerut să se odihnească. Acesta a fost însoțit la cea mai apropiată secție de drumuri unde s-a pus să doarmă. Din păcate acesta nu s-a mai trezit.

„Codul Roșu de vreme rea și drumurile blocate de nămeți îi ține în alertă maximă pe drumarii din județele afectate dar și pe colegii lor din întreaga țară în timp ce firmele private care au contract cu CNAIR și ar trebui să intervină la deszăpeziri stau pe dreapta și încasează bani. Sindicatul Drumarilor” Elie Radu”, care reunește angajați din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), trage un semnal de alarmă asupra deciziilor profund incorecte care duc la lipsa de personal din cadrul direcțiilor regionale și secțiilor locale de drumuri”,  transmite printr-un comunicat de presă, Sindicatul Drumarilor „Elie Radu”.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...