Un bărbat din Caracal, reţinut după ce a tras cu pistolul şi a ameninţat cu cuţitul două tinere (VIDEO)

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Caracal, a fost reţinut de poliţişti după ce a ameninţat două tinere din municipiu, trăgând cu un pistol în plan vertical. Anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa bărbatului, de unde au ridicat două pistoale.

Potrivit poliţiştilor, luni seara, în jurul orei 23:20, o tânără în vârstă de 28 de ani, din Caracal, şi sora acesteia, în vârstă de 30 de ani, au fost ameninţate de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, care ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol și le-ar fi amenințat şi cu un cuțit atât pe ea.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, iar în următoarea zi au făcut o percheziție domiciliară, la locuința tânărului din municipiul Caracal.

În urma percheziției efectuate, poliţiştii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, două pistoale.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

„După administrarea probatoriului, în cursul aceleiași zile, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele tânărului de 28 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în ziua de 26 iulie 2023 să fie prezentat Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...