Un bărbat din Caracal, reţinut după ce a tras cu pistolul şi a ameninţat cu cuţitul două tinere (VIDEO)

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Caracal, a fost reţinut de poliţişti după ce a ameninţat două tinere din municipiu, trăgând cu un pistol în plan vertical. Anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa bărbatului, de unde au ridicat două pistoale.

Potrivit poliţiştilor, luni seara, în jurul orei 23:20, o tânără în vârstă de 28 de ani, din Caracal, şi sora acesteia, în vârstă de 30 de ani, au fost ameninţate de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, care ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol și le-ar fi amenințat şi cu un cuțit atât pe ea.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, iar în următoarea zi au făcut o percheziție domiciliară, la locuința tânărului din municipiul Caracal.

În urma percheziției efectuate, poliţiştii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, două pistoale.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

„După administrarea probatoriului, în cursul aceleiași zile, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele tânărului de 28 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în ziua de 26 iulie 2023 să fie prezentat Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...