Un bărbat din Olt s-a ales cu o amendă usturătoare, după ce a abandonat patru câini pe o stradă

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Scorniceşti, a fost amendat cu 12.000 lei după ce a abandonat patru câini, pe o stradă din oraşul oltean.

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, bărbatul fiind identificat ulterior.

„La data de 13 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi abondonat patru câini pe strada Tudor Vladimirescu, din orașul Scornicești, județul Olt.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au indentificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt.

În cauză, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 12.000 de lei, pentru abandonarea și/sau alungarea unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...