Un tânăr din judeţul Olt, şoferul unei dintre autoutilitarele care s-au ciocnit frontal, pe un drum din Gorj

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna olteană Şopârliţa, este unul dintre şoferii implicaţi într-un accident rutier, în judeţul Gorj. Două autoutilitare s-au ciocnit frontal, pe drumul naţional DN 6B, în localitatea Cruşeţ.

Potrivit IPJ Gorj, a avut loc o coliziune frontală între o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Stoina, pe DN 6B Crușeț, din direcția Hurezani-Crușeț și o altă autoutilitară condusă de un tânăr de 19 ani, din comuna Șopârlița, județul Olt.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani și a doi pasageri de 21 și 58 de ani, aceștia fiind transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto de 53 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului auto de 19 ani îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, transmite IPJ Gorj.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...