Un poliţist aflat în timpul liber, sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier mortal

Data:

Share post:

Un șofer în vârstă de 24 de ani, polițist care se afla în timpul liber, a provocat un accident rutier mortal pe DN10 după ce a consumat alcool și s-a urcat la volan. În autoturism se afla un pasager, care a decedat în urma accidentului.

Polițistul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autocamion staționat pe marginea drumului. În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Dosarul penal este sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe DN10 dinspre Buzău către Braşov de către un şofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autocamion staţionat. Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Nehoiu”, a informat sâmbătă dimineaţa IPJ Buzău.

Articole similare

De ce nu este neapărat o veste bună creșterea Produsului Intern Brut. Specialiştii explică

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Specialiștii avertizează că, în ciuda laudelor Guvernului, nu este neapărat o...

Tentativă de suicid la Parchet. O angajată ar fi dat foc unor acte şi ar fi încercat să-şi ia viaţa

Un incident şocant a avut loc astăzi la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor documente...

Candidat la primărie reţinut după ce a încercat să mituiască doi poliţişti

Un fost primar al comunei Pogana, Marcel Gîfu, actual candidat pentru un nou mandat de edil-şef, a fost...

AUR acuzat de Asociația Pro Democrația că a furat clipurile cu Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul

Asociația Pro Democrația (APD) acuză AUR că i-a furat clipurile cu personaje istorice precum Ștefan cel Mare sau...