Ce promisiune i-a făcut Gabriela Firea primului soț, Răsvan Firea, înainte ca acesta să moară

Data:

Share post:

Ce promisiune i-a făcut Gabriela Firea primului soț, Răsvan Firea, înainte ca acesta să moară. Gabriela Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea, care s-a stins din viață la doar 54 de ani, în anul 2010, în urma unui atac cerebral. Gabriela Firea a dezvăluit ce promisiune i-a făcut primului ei soț, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 17 ani și care i-a dăruit un fiu, pe Tudor Firea. Astfel, fostul primar al Capitalei, a clarificat pentru toată lumea de ce poartă încă numele lui Răsvan Firea.

Ce promisiune i-a făcut Gabriela Firea primului soț, Răsvan Firea, înainte ca acesta să moară. Gabriela Firea s-a căsătorit cu Răsvan Firea în anul 1993 și au împreună un fiu, pe Tudor Firea. Răsvan Firea a fost un atlet și antrenor român de atletism, membru al Comisiei de Marketing a Federației Române de Atletism. Mama sa , Elena Firea, a fost arbitru internațional și vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică.

Gabriela Firea primului soț, Răsvan Firea, înainte ca acesta să moară. De ce i-a păstrat numele: „Pentru Tudor, fiul meu cel mare, băiatul nostru…”

Ce promisiune i-a făcut Gabriela Firea primului soț, Răsvan Firea, înainte ca acesta să moară

Răsvan Firea a murit în urmă cu 13 ani, însă Gabriela Firea a fost văduvă doar câteva luni. Ea s-a căsătorit la 8 luni de la moartea fostului soț cu Florentin Pandele, actualul primar al orașului Voluntari.

Multă lume s-a întrebat de ce Gabriela Firea poartă numele de familie al primului soț, deși este căsătorită de peste 10 ani cu Florentin Pandele și au împreună doi copii. Ei bine, fostul primar al Bucureștiului a explicat că la mijloc este o promisiune pe care i-a făcut-o fostului soț, dar și fiului lor.

„Era bolnav, dar nu ne-am gândit că este chiar atât de grav (n.r. Răsvan Firea). Promisiune și pentru Tudor, fiul meu cel mare, băiatul nostru. Și cum ar fi fost să-mi schimb numele și el să rămână singur cu acest nume? Nu se putea, nu aveam cum. Și soțul meu (n.r. Florentin Pandele) a acceptat în totalitate. A fost total de acord și a respectat decizia mea, a apreciat-o’, a afirmat Gabriela Cristea în emisiunea „În Oglindă’.

Deși au trecut 13 ani de la moartea primului ei soț, pe degetul Gabrielei Firea încă stă inelul de logodnă pe care aceasta l-a primit de la Răsvan. Și spune că nu intenționează să renunțe vreodată la el.

„Sunt în viață lucruri sfinte, pe care trebuie să le porți ca atare, orice ar fi și orice s-ar întâmpla. Dar viața ne învață să trecem și peste astfel de momente cumplite’, a precizat fostul edil al Capitalei în momentul în care Mihai Ghiță a observat inelul de pe mâna Gabrielei Firea.

Gabriela Firea a explicat de ce nu a chemat-o la înmormântare pe prima soție a lui Răsvan Firea
Răsvan Firea a mai fost căsătorit cu Carmen, cu care a avut un fiu, Răzvan, înainte de forma o familie cu Gabriela Firea. După decesul bărbatului, prima lui soție a făcut un scandal monstru pentru că nu a fost anunțată de moartea lui Răsvan Firea.

„Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine și nici măcar pe fiul meu, Răzvan Alexandru, cu care mai ținea legătura. Băiatul meu are 21 de ani, dar este șocat de comportamentul ei. Beși ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13.00, când am ajuns funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat.

Slujba a durat doar 20 de minute și nu s-au împărțit pachete așa cum este obiceiul. A fost îngropat ca un câine, nici nu s-au așteptat 72 de ore de la deces. Au fost mulți prieteni ai fostului meu soț care ar fi vrut să participe la înmormântare, unii dintre ei au venit tocmai din Canada, dar nu au mai apucat decât să depună coroane’, spunea la vremea respectivă Carmen Firea, potrivit Click.

Gabriela Firea a explicat cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile.

„Eu eram un om foarte afectat atunci, medicul mi-a prescris calmante, nu m-am ocupat eu personal de tot ceea ce însemna ca și organizare, am aflat ulterior că au fost niște încurcături cu ora, unii au știut 10-11, asta a fost practic. Invitația a fost, dar ora a fost greșită.

Dar din respect pentru Răsvan trebuie să păstram lucrurile bune și cele care ne unesc, nu cele care ne pot îndepărta unii de alții. Nu cred că după atâția ani de zile mai e loc de reproșuri sau de alt gen de explicații. Fiecare suntem pe drumul nostru, ne vedem de viața noastră, ne respectăm’, a dezvăluit Gabriela Firea.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...