Culmea revoltei. O femeie a sunat la 112 după ce a fost amendată pentru că a parcat pe trecerea de pietoni

Data:

Share post:

O femeie din judeţul Arad, în vârstă de 33 de ani, a sunat la numărul unic de urgenţe 112, nemulţumită că poliţiştii urmau să o amendeze şi să îi reţină permisul de conducere după ce a parcat maşina pe o trecere de pietoni.

”În ziua de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu, şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe Bd. Gen. Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, a transmis IPJ Timiş.
Potrivit unor surse din rândul poliţiştilor, în timp ce şoferiţa era legitimată, aceasta a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor deoarece urma să îi fie reţinut permisul de conducere.
Femeia a fost totuşi amendată  cu 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce maşina pentru 30 de zile.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...