Soacra lui Adrian Mutu este cu doar 8 ani mai în vârstă decât ”Briliantul”! Mama Sandrei ”strălucește”. ”Îmi place cel mai mult”

Data:

Share post:

Adrian Mutu (45 de ani), liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku, a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, care a avut loc în 2013. În prezent, ”Briliantul” este căsătorit cu Sandra (30 de ani).

Mariana Bachici, ”strălucește” pe rețelele sociale! Adrian Mutu: ”Am o relație foarte bună cu ea”

Antrenorul are o soție frumoasă, dar și soacra lui ”strălucește”. La 53 de ani, Mariana Bachici este activă pe rețelele sociale și este foarte apreciată de urmăritorii săi. De curând, Mutu a dezvăluit cum se înțelege cu aceasta.

– De 3 ori a fost căsătorit Adrian Mutu, cu Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra Bachici, și are 4 copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

”Cu soacra actuală, da, am (n.r.- o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a spus Adrian Mutu, în cadrul unui podcast.

Mutu: ”Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră”

După ce s-a despărțit de prima sa soție, Alexandra Dinu, nu a trecut mult timp până când Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo Matos, cea care avea să-i devină parteneră și să-i dăruiască două fete, Adriana şi Maya.

Adriana (17 ani) i-a dat de curând antrenorului o veste pe care niciun tată de fată nu vrea s-o audă: are prieten. Mutu nu a fost foarte bucuros când a auzit.

”Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten. Orice tată de fată este gelos, îți dai seama, mă ia inima numai când stau să mă gândesc.

Relația noastră nu mai e ce a fost (n.r. râde). Nu e fotbalist, păi dacă mai era și fotbalist.. Nu îmi doresc asta”, a spus Adrian Mutu, în urmă cu câteva luni.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...