Traficant de droguri săltat de procurorii DIICOT. Ar fi vândut cannabis, în mai multe rânduri, în ultimele două luni (FOTO)

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT din Teleorman, fiind bănuit că, în perioada aprilie – mai 2023, ar fi comercializat, în mai multe rânduri, cannabis.

Anchetatorii au făcut trei percheziţii domiciliare, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă, precum și o cantitate de cannabis.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –  Biroul Teritorial Teleorman au dispus reținerea unui bănuit, pentru 24 de ore.

Acțiunea a fost realizată împreună cu polițiști din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi din cadrul Inspectoratului de jandarmi județean Teleorman.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T.-Structura Centrală.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...