CAO începe lucrările de reabilitare a reţelei de apă de pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina. Cum va fi afectat traficul

Data:

Share post:

În această perioadă, pe artera principală a municipiului Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza, se desfășoară ample lucrări de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă. Această inițiativă este parte integrantă a unui proiect ce beneficiază de finanțare europeană și este gestionat de Compania de Apă Olt (CAO).

Lucrările efectuate pe bulevardul A.I. Cuza fac parte din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, finanțat în mod nerambursabil din surse europene. Prin intermediul acestui proiect, Compania de Apă Olt investește aproximativ 109.000.000 de lei pentru modernizarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Slatina.

În prezent, lucrările sunt în desfășurare, iar traficul rutier este restricționat la o singură bandă de circulație. Durata finalizării investiției în această zonă depinde de condițiile meteorologice și se estimează că va fi încheiată în aproximativ trei săptămâni. Întrucât lucrările acoperă întreaga lungime a străzilor, complexitatea lor poate genera disconfort auditiv și vizual inevitabil. Îndemnăm șoferii să respecte semnalizările rutiere montate și să evite congestionarea traficului!”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Compania de Apă Olt.

Pe durata desfășurării acestor intervenții, care implică lucrări la adâncime, întregul sistem de alimentare cu apă din zonă este afectat, generând posibilitatea apariției fluctuațiilor de presiune și a modificărilor în limpezimea apei.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...