Cât costă ceasul pe care îl poartă la mână președintele PNL Nicolae Ciucă: ”Era redus!”

Data:

Share post:

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă afirmă că poartă la mână un ceas care a costat ”doar” 900 de lei, pentru că a beneficiat de o reducere.

Într-o emisiune televizată, preşedintele PNL a fost întrebat cât costă ceasul pe care îl poartă la mână. ”Ceasul meu? 900 de lei, era redus”, a răspuns liderul PNL, potrivit News.ro.

”L-aţi supărat pe Rareş Bogdan”, a fost remarca moderatorului, aluzie la ceasul de 30.000 de euro pe care l-a purtat europarlamentarul PNL la cumpărături, într-o piaţă din oraşul Şimleu Silvaniei.

”Nu l-am supărat, fiecare îşi cumpără ceasul pe care şi-l permite. Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul, ci şi ceea facem. Este important să vedem că după trecerea timpului după noi rămân faptele şi nimic altceva”, a răspuns Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a fost întrebat dacă nu i se pare enormă suma de 600.000 de euro, cheltuită de liberalul Iulian Dumitrescu pe vacanţe şi shopping în doar 18 luni.

”E o sumă pe care domnul Iulian Dumitrescu va trebui să o justifice în faţa organelor de cercetare penală. Fiind o procedură de cercetare penală, daţi-mi voie să mă opresc aici”, a comentat Ciucă.

În toamna anului trecut, eurodeputatul PNL Rareş Bogdan s-a prezentat la inaugurarea unei pieţe din oraşul Şimleu Silvaniei cu ceas de 30.000 de euro la mână. A cumpărat pătrunjel.

„Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000 (de euro – n.r.). Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 de euro. Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong, să-i placă lui Ciolacu, şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”, s-a apărat Rareş Bogdan.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...