Copii evacuaţi de urgenţă dintr-o grădiniţă după declanşarea alarmei de incendiu

Data:

Share post:

Copiii şi angajaţii unei creşe şi grădiniţe din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, au fost evacuaţi, joi, după ce s-a declanşat alarma de incendiu în clădire. Pompierii au făcut verificări, stabilind că nu era nicio situaţie de urgenţă. Inspectorul şcolar general adjunct Constantin Creţu afirmă că, din datele primite de la administraţia locală, a fost vorba despre un senzor defect care s-a declanşat.

Potrivit ISU Argeş, joi s-a primit o sesizare de declanşare a unei alarme de incendiu la o unitate de învăţământ din oraşul Mioveni, pe Aleea Căminului. Este vorba despre un spaţiu unde funcţionează o grădiniţă şi o creşă.
Personalul de la locul de muncă a evacuat copiii, iar echipajele de intervenţie, în urma recunoaşterii, nu au identificat nicio situaţie de urgenţă. Ca urmare, unitatea de învăţământ şi-a reluat activitatea normală.
Inspectorul şcolar general adjunct al ISJ Argeş, Constantin Creţu, a declarat pentru News.ro că potrivit unei informări primite telefonic de la reprezentanţii administraţiei locale a fost vorba despre declanşarea unui senzor defect al instalaţiei de avertizare la incendiu.
”Personalul unităţii a respectat întocmai procedurile, au fost evacuaţi şi copiii şi angajaţii, aceştia revenind în imobil după ce s-a constatat că nu există niciun pericol”, a afrimat inspectorul şcolar.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...