Dan Diaconescu spune, din arestul la domiciliu, că „nu există niciun fel de probe” împotriva lui

Data:

Share post:

Fostul patron al OTV, aflat acum în arest la domiciliu, a făcut o serie de declarații. El a spus că se așteaptă la revocarea măsurii, deoarece nu există niciun fel de probe împotriva lui. Dan Diaconescu este acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore și de prostituție infantilă.

El le-a transmis jurnaliștilor că „nu există nimic din ce vi s-a spus”, cu privire la acuzațiile ce i se aduc, scrie observatornews.ro.

Diaconescu susţine că a aflat că i s-a ridicat mai devreme interdicţia de a profesa ca ziarist şi de a face politică.

După ce a fost plasat în arest la domiciliu, Dan Diaconescu a fost vizitat de către reprezentanţi ai Poliţiei, conform procedurilor legale. Acela a fost momentul în care a profitat și a ieşit la poarta casei sale din Capitală, unde a aşteptat vizita poliţiştilor, şi a discutat cu jurnaliştii.

Jurnaliștii l-au întrebat dacă aşteaptă să fie eliberat. „Normal, nu există niciun fel de probe!”, a răspuns fostul realizator de televiziune. „Am aflat doar că mi s-a ridicat interdicţia mult mai devreme şi că voi avea voie să fac presă şi politică mult mai devreme”, a spus Diaconescu. De asemenea, întrebat dacă a fost şantajat. „Din păcate, da”, a răspuns el.

Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. El a fost plasat în arest la domiciliu, potrivit adevarul.ro.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...