Informația momentului despre Klaus Iohannis! Cum arată avionul închiriat de președinte

Data:

Share post:

Klaus Iohannis va participa în perioada 18-22 septembrie la Adunarea Generală a ONU de la New York. Președintele României va zbura cu o aeronavă închiriată de Administrația Prezidențială care oferă un nivel înalt de confort.

Președintele Klaus Iohannis a plecat cu un avion Bombardier Global 6000 pentru a participa la mai multe evenimente la New York. Vizita include sesiunea Adunării Generale a ONU. Aeronava a fost închiriată de Administrația Prezidențială, potrivit informațiilor oferite de Boarding Pass.

Avionul lui Klaus Iohannis oferă un nivel înalt de confort

Potrivit sursei citate, avionul Bombardier Global 6000 închiriat de la Global Jet Luxemburg oferă un nivel înalt de confort și eficiență pentru astfel de călătorii internaționale lungi.

„Domnul președinte zboară duminică, 17 septembrie 2023, de la Sibiu spre aeroportul Teterboro de lângă New York (SUA) pentru a participa la Adunarea Generală a ONU.

Și de această dată Administrația Prezidențială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri.

Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană și un pat dublu.

Durata zborului dintre Sibiu și Teterboro (SUA), ce va fi operat fără escală, va fi de aproximativ opt ore și 40 de minute.

În ultimii ani, președintele a mai zburat în SUA cu avioane similare acestuia, dar produse de Gulfstream și Dassault, închiriate tot de la Global Jet Luxemburg”, a scris Boarding Pass, duminică, pe Facebook.

Președintele, la Adunarea Generală a ONU de la New York

Amintim că, preşedintele Klaus Iohannis va conduce delegaţia României la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Evenimentul se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii. Acesta va avea loc în perioada 18-22 septembrie.

Tema centrală a actualei sesiuni a Adunării Generale este „Reconstruirea încrederii şi relansarea solidarităţii globale: accelerarea acţiunii privind Agenda 2030 şi Obiectivele sale de Dezvoltare Durabilă în scopul păcii, prosperităţii, progresului şi sustenabilităţii pentru toţi”.

Programul vizitei va mai include, printre altele, participarea la Summitul privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Cu acest prilej preşedintele va susţine intervenţia naţională în cadrul Dialogului Liderilor cu tema „Unitate şi solidaritate: întărirea sistemului multilateral pentru sprijin consolidat, cooperare, follow-up şi revizuire”.

De asemenea, preşedintele va fi invitat de onoare la dezbaterea organizată de prestigioasa Universitate Columbia din New York. Evenimentul World Leaders Forum areu tema „Perspectiva României asupra războiului împotriva Ucrainei şi impactul acestuia asupra securităţii la Marea Neagră”.

Articole similare

„Antrenorul de copii geniali”, prins în flagrant în timp ce ar fi violat un minor

Un tânăr cunoscut ca „antrenorul de copii geniali” a fost prins în flagrant în timp ce ar fi...

Criminalul femeii medic stomatolog, prins (VIDEO)

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri. Principalul suspect...

Cod galben de instabilitate atmosferică: Vijelii și grindină duminică, urmate de val de căldură intensă

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru duminică, anunțând vijelii și grindină în majoritatea țării,...

Simona Halep nu mai poate. Greșelile pe care le-a făcut, văzute de Ion Țiriac

București. Simona Halep a disputat doar un meci complet la Miami Open, marcându-și revenirea pe teren după suspendarea...