O femeie abandonată în urmă cu 43 de ani într-o gară din Argeş îşi caută mama

Data:

Share post:

O femeie, în vârstă de 43 de ani, care locuieşte în Franţa, îşi caută mama. Aceasta a fost abandonată în gara din Câmpulung, judeţul Argeş.

Femeia a postat un mesaj pe grupul de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” în încercarea de a-şi găsi mama. Aceasta spune că nu condamnă gestul celei care i-a dat viaţă, însă, şi-ar dori extrem de mult să o cunoscă.

„Salutari din FRANȚA !

Povestea mea, este una mai putin obisnuită chiar pare ruptă dintr-un film. Sunt aici pentru că imi doresc atât de mult să imi cunosc rădăcinile, vreau să știu si eu mai multe despre soarta mea. Numele meu dat de autorități a fost MARIA CÂMPULUNG și sunt născută în jur de data de 2 DECEMBRIE 1980. Am fost găsită în gara din CÂMPULUNG ( ARGEȘ ) pe bordul unei ferestre de șeful gării pe data de 12 DECEMBRIE , aveam aproximativ 10 zile de viată.

Nu condamn in nici un fel decizia mamei mele, tot ceea ce îmi doresc este să o găsesc si să știu dacă eventual mai am frati sau surori. Am fost la aceea gară și am făcut o poză pe care am pus-o in colaj ca să vă arăt exact unde am fost găsită. Dacă știți ceva, poate cineva îsi aminteste si de existența mea, vă rog să nu ezitati să scrieți in privat la această pagină.

Știu, este foarte greu de găsit mama mea, dar nu si imposibil. Sper că o să am un gram de noroc si cineva o să mă recunoască. DISTRIBUITI anuntul meu cât mai mult posibil iar eu vă voi fi recunoscătoare toată viata mea! Vă multumesc!”, a scris femeia.

 

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...