O femeie abandonată în urmă cu 43 de ani într-o gară din Argeş îşi caută mama

Data:

Share post:

O femeie, în vârstă de 43 de ani, care locuieşte în Franţa, îşi caută mama. Aceasta a fost abandonată în gara din Câmpulung, judeţul Argeş.

Femeia a postat un mesaj pe grupul de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” în încercarea de a-şi găsi mama. Aceasta spune că nu condamnă gestul celei care i-a dat viaţă, însă, şi-ar dori extrem de mult să o cunoscă.

„Salutari din FRANȚA !

Povestea mea, este una mai putin obisnuită chiar pare ruptă dintr-un film. Sunt aici pentru că imi doresc atât de mult să imi cunosc rădăcinile, vreau să știu si eu mai multe despre soarta mea. Numele meu dat de autorități a fost MARIA CÂMPULUNG și sunt născută în jur de data de 2 DECEMBRIE 1980. Am fost găsită în gara din CÂMPULUNG ( ARGEȘ ) pe bordul unei ferestre de șeful gării pe data de 12 DECEMBRIE , aveam aproximativ 10 zile de viată.

Nu condamn in nici un fel decizia mamei mele, tot ceea ce îmi doresc este să o găsesc si să știu dacă eventual mai am frati sau surori. Am fost la aceea gară și am făcut o poză pe care am pus-o in colaj ca să vă arăt exact unde am fost găsită. Dacă știți ceva, poate cineva îsi aminteste si de existența mea, vă rog să nu ezitati să scrieți in privat la această pagină.

Știu, este foarte greu de găsit mama mea, dar nu si imposibil. Sper că o să am un gram de noroc si cineva o să mă recunoască. DISTRIBUITI anuntul meu cât mai mult posibil iar eu vă voi fi recunoscătoare toată viata mea! Vă multumesc!”, a scris femeia.

 

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...