Orban anunță că va fi scandal mare între PSD și PNL la rotativă: „Este clar că PSD nu vrea să dea Ministerul Transporturilor”

Data:

Share post:

Liderul Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat miercuri in emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre rotatia premierilor in coalitia PSD-PNL, asteptata in luna mai, ca va fi un subiect de scandal, pentru ca este clar ca PSD nu vrea sa dea Ministerul Transporturilor la PNL, pentru ca este un minister foarte puternic.

”Va fi un subiect de scandal, in protocolul coalitiei este prevazut foarte clar ce se intampla, vicepremierul PSD dispare din schema si este inlocuit de un vicepremier PNL, pentru ca PSD preia premierul, SGG-ul pleaca de la PSD la PNL, ca asa a fost negocierea, Ministerul de Finante pleaca de la PSD se duce la PNL si mai exista un schimb, prevazut in protocol, Ministerul Transporturilor, care pleaca de la PSD si se duce la PNL si ministerul Fondurilor Europene care pleaca de la PNL la PSD”, a spus Ludovic Orban, citat de news.ro.

Liderul Forta Dreptei Ludovic Orban a aratat ca ”este clar ca PSD nu vrea sa dea Ministerul Transporturilor, pentru ca ministerul este foarte puternic si are foarte multa influenta”.

”Va fi un moment de tensiune pentru ca aici e clar ca PNL isi va dori ministerul Transporturilor”, a spus Orban.

Liderul Forta Dreptei a mai spus ca este exclus scenariul in care Nicolae Ciuca ramane premier la rotativa, cu sustinerea PSD. ”Nu isi poate permite o astfel de slabiciune PSD si chiar daca ar incerca unii din conducerea PSD (..) tot nu ar tine. Ciolacu nu mai poate sa dea inapoi”, a aratat Orban.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...