Paul Stănescu, despre Dumitru Buzatu: Nu am crezut că un om de 68 de ani poate să facă asemenea lucru

Data:

Share post:

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a reacționat la prinderea în flagrant a președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, în timp ce primea o mită în valoare de peste un milion de lei, afirmând că a rămas „fără cuvinte” la aflarea veștii și că nu își putea imagina că astfel de lucruri ar putea să se întâmple.

„La vederea știrilor, nu îmi venea să cred. Asta e! În rest, e fără cuvinte, nu avem ce comenta”, a declarat Paul Stănescu într-un interviu sâmbătă, referindu-se la situația lui Dumitru Buzatu.

Întrebat dacă avea o relație apropiată cu președintele Consiliului Județean Vaslui, Stănescu a răspuns: „Eu am o relație apropiată cu toți colegii.”

Cu privire la cazul lui Dumitru Buzatu, Paul Stănescu a adăugat: „Ce să spun? Fără cuvinte! Nu am ce să spun. Nu am ce să comentez.”

În ceea ce privește relația sa personală cu Dumitru Buzatu, Stănescu a precizat că nu au discutat: „Nu am discutat cu domnul Buzatu. Incredibil ce s-a întâmplat cu el. Nu mă așteptam la așa ceva de la domnul Buzatu. Organele statului să-și facă datoria. Foarte dezamăgit. Foarte dezamăgit. Nu am crezut că un om de 68 de ani poate să facă asemenea lucru, nu am crezut așa ceva!”

Paul Stănescu a subliniat că el „nu își putea imagina” când a aflat despre ancheta deschisă de DNA care îl vizează pe Dumitru Buzatu.

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei. Decizia a fost luată sâmbătă dimineața, după ce Buzatu a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Iași. Conform DNA, Buzatu a solicitat unui om de afaceri 10% din valoarea unui contract încheiat cu CJ Vaslui.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...