Paul Stănescu, despre Dumitru Buzatu: Nu am crezut că un om de 68 de ani poate să facă asemenea lucru

Data:

Share post:

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a reacționat la prinderea în flagrant a președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, în timp ce primea o mită în valoare de peste un milion de lei, afirmând că a rămas „fără cuvinte” la aflarea veștii și că nu își putea imagina că astfel de lucruri ar putea să se întâmple.

„La vederea știrilor, nu îmi venea să cred. Asta e! În rest, e fără cuvinte, nu avem ce comenta”, a declarat Paul Stănescu într-un interviu sâmbătă, referindu-se la situația lui Dumitru Buzatu.

Întrebat dacă avea o relație apropiată cu președintele Consiliului Județean Vaslui, Stănescu a răspuns: „Eu am o relație apropiată cu toți colegii.”

Cu privire la cazul lui Dumitru Buzatu, Paul Stănescu a adăugat: „Ce să spun? Fără cuvinte! Nu am ce să spun. Nu am ce să comentez.”

În ceea ce privește relația sa personală cu Dumitru Buzatu, Stănescu a precizat că nu au discutat: „Nu am discutat cu domnul Buzatu. Incredibil ce s-a întâmplat cu el. Nu mă așteptam la așa ceva de la domnul Buzatu. Organele statului să-și facă datoria. Foarte dezamăgit. Foarte dezamăgit. Nu am crezut că un om de 68 de ani poate să facă asemenea lucru, nu am crezut așa ceva!”

Paul Stănescu a subliniat că el „nu își putea imagina” când a aflat despre ancheta deschisă de DNA care îl vizează pe Dumitru Buzatu.

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei. Decizia a fost luată sâmbătă dimineața, după ce Buzatu a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Iași. Conform DNA, Buzatu a solicitat unui om de afaceri 10% din valoarea unui contract încheiat cu CJ Vaslui.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...