Pirelli Cinturato All Season SF3, anvelopă produsă la Slatina,revizii pozitive de la Revistele Auto Bild Sportscars și alVolante

Data:

Share post:

Pirelli Cinturato All Season SF3 a fost aleasă cea mai bună anvelopă pentru toate sezoanele de către două reviste de specialitate importante, Auto Bild Sportscars din Germania și alVolante din Italia, care au comparat principalele produse pentru toate sezoanele de pe piață. Anvelopa Pirelli a fost cea mai sigură atât în condiții de carosabil uscat, cât și umed, obținând comentarii foarte pozitive și pe zăpadă.

În cadrul testului comparativ efectuat de Auto Bild Sportscars pe asfalt umed, Cinturato All Season SF3 s-a dovedit a fi „exemplar” în ceea ce privește rezistența la aquaplaning și manevrabilitatea, atât pe linia dreaptă, cât și în viraje. În condiții de carosabil uscat, a avut cele mai bune performanțe de frânare, manevrabilitate, răspuns la direcție și rezistență la rulare. Rezultate excelente au fost obținute chiar și pe zăpadă, unde, potrivit Auto Bild Sportscars, cu anvelopa Pirelli „se circulă întotdeauna în siguranță chiar și la viteze mari”.

Revista germană continuă: „noua anvelopă pentru toate sezoanele are caracteristici de conducere convingătoare în toate condițiile meteorologice”. Revista italiană alVolante afirmă: „Anvelopa Pirelli Cinturato All Season SF3 iese în evidență. Acesta excelează pe carosabilul umed și la frânarea pe uscat”.

Performanțe excelente de frânare, certificate de părți terțe

Testele Auto Bild Sportscars și alVolante confirmă rezultatele deja evidențiate de două organisme internaționale de certificare: Dekra, care a lăudat Cinturato All Season SF3 pentru performanțele sale de frânare1, și TÜV SÜD, care i-a acordat marca de performanță2. Toate dimensiunile din gama de lansare au obținut, de asemenea, cea mai înaltă clasificare pe eticheta europeană (clasa „A”) în ceea ce privește aderența pe carosabil umed. Cu niveluri de stabilitate, confort acustic și rezistență la rulare apropiate de cele ale unei anvelope de vară, se comportă chiar și în cele mai calde luni ale anului, în timp ce aderența pe zăpadă testată în condiții de iarnă severă – așa cum arată marcajul 3PMSF – o face potrivită și pentru sezonul rece.

Această versatilitate a fost obținută datorită tehnologiei adaptive a benzii de rulare cu lameluri 3D, care își schimbă forma în funcție de condiții, combinată cu introducerea unor compuși inovatori care sunt eficienți pe o gamă largă de temperaturi.

Disponibil deja în dimensiuni cuprinse între 16 și 20 de inci, Cinturato All Season SF3 se alătură Cinturato P7 și Cinturato Winter 2 într-o familie de produse care satisface diferitele nevoi ale șoferilor de mașini compacte sau medii. Tehnologia Pirelli Elect, concepută pentru a îmbunătăți caracteristicile vehiculelor electrice și hibride plug-in, este disponibilă pe o selecție de dimensiuni ale produselor Cinturato.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...