Simona Halep, mesaj transmis la început de an. Care e marele obiectiv în 2024

Data:

Share post:

Simona Halep cucerit podiumul mondial WTA în două rânduri, prima oară în 2017 și ulterior în 2019. A fost numărul unu mondial timp de 64 de săptămâni.

Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost deloc prolific pentru Simona Halep. Fostul număr 1 mondial a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani după testul pozitiv cu Roxadustat de la turneul US Open 2022. Sportiva noastră așteaptă să fie auditată în acest caz de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, chiar la începutul lunii viitoare.

Simona Halep pășește cu optimism în 2024

Chiar dacă anul 2023 nu a fost anul ei, acest lucru nu a împiedicat-o pe Simona Halep să lase în urmă încercările anului trecut și să pășească cu optimism în noul an. În acest context, deținătoarea a două titluri de Grand Slam a postat un mesaj pe pagina de Instagram.

„Am puterea să spun: Mulţumesc, 2023!! Tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi nu ţi se întâmplă ţie, ci pentru tine.2024, abia aştept să te întâlnesc!”, a scris pe Instagram, Simona Halep.

Simona Halep a cucerit podiumul mondial WTA în două rânduri, prima oară în 2017 și ulterior în2019. A fost numărul unu mondial timp de 64 de săptămâni, performanța care a poziționat-o pe locul zece în clasamentul longevității ca lidrer al circuitului de tenis feminin.

Simona Halep, mesaj pentru fani cu ocazia intrării în Noul An

Cea mai titrată sportivă din tenisul românesc

Simona Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros și Wimbledon. În toată carierea ei a câștigat 24 de trofee WTA la simplu și a jucate alte 18 finale. Este cea mai titrată jucătoarea de tenis din istoria țării noastre.

Sportiva din Constanța a avut un mesaj și pentru criticii ei care au uitat sau s-au făcut că uită de succesele pe care le-a atins Simona.

Simona Halep, mesaj pentru critici

„Nimeni nu mă critică pentru nimic. Sprijinul oamenilor a fost peste așteptările mele. Am primit mii de mesaje din partea oamenilor care vor să mă vadă pe teren. Simt prezența acestor oameni alături de mine în lupta mea pentru adevăr. Acești oameni nu cred, în niciun moment, că eu puteam să fac ceva greșit.

Ceea ce înseamnă enorm pentru mine, la fel ca mesajele de susținere pe care le primesc din partea adversarelor cu care m-am confruntat în circuit. E cel mai frumos lucru pentru mine! Îmi dovedește că, cei care mă cunosc, știu că n-am trădat valorile tenisului. Am respectat acest sport în toată viața mea,” a declarat Simona Halep pentru Paris Match.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...