Simona Halep, mesaj transmis la început de an. Care e marele obiectiv în 2024

Data:

Share post:

Simona Halep cucerit podiumul mondial WTA în două rânduri, prima oară în 2017 și ulterior în 2019. A fost numărul unu mondial timp de 64 de săptămâni.

Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost deloc prolific pentru Simona Halep. Fostul număr 1 mondial a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani după testul pozitiv cu Roxadustat de la turneul US Open 2022. Sportiva noastră așteaptă să fie auditată în acest caz de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, chiar la începutul lunii viitoare.

Simona Halep pășește cu optimism în 2024

Chiar dacă anul 2023 nu a fost anul ei, acest lucru nu a împiedicat-o pe Simona Halep să lase în urmă încercările anului trecut și să pășească cu optimism în noul an. În acest context, deținătoarea a două titluri de Grand Slam a postat un mesaj pe pagina de Instagram.

„Am puterea să spun: Mulţumesc, 2023!! Tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi nu ţi se întâmplă ţie, ci pentru tine.2024, abia aştept să te întâlnesc!”, a scris pe Instagram, Simona Halep.

Simona Halep a cucerit podiumul mondial WTA în două rânduri, prima oară în 2017 și ulterior în2019. A fost numărul unu mondial timp de 64 de săptămâni, performanța care a poziționat-o pe locul zece în clasamentul longevității ca lidrer al circuitului de tenis feminin.

Simona Halep, mesaj pentru fani cu ocazia intrării în Noul An

Cea mai titrată sportivă din tenisul românesc

Simona Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros și Wimbledon. În toată carierea ei a câștigat 24 de trofee WTA la simplu și a jucate alte 18 finale. Este cea mai titrată jucătoarea de tenis din istoria țării noastre.

Sportiva din Constanța a avut un mesaj și pentru criticii ei care au uitat sau s-au făcut că uită de succesele pe care le-a atins Simona.

Simona Halep, mesaj pentru critici

„Nimeni nu mă critică pentru nimic. Sprijinul oamenilor a fost peste așteptările mele. Am primit mii de mesaje din partea oamenilor care vor să mă vadă pe teren. Simt prezența acestor oameni alături de mine în lupta mea pentru adevăr. Acești oameni nu cred, în niciun moment, că eu puteam să fac ceva greșit.

Ceea ce înseamnă enorm pentru mine, la fel ca mesajele de susținere pe care le primesc din partea adversarelor cu care m-am confruntat în circuit. E cel mai frumos lucru pentru mine! Îmi dovedește că, cei care mă cunosc, știu că n-am trădat valorile tenisului. Am respectat acest sport în toată viața mea,” a declarat Simona Halep pentru Paris Match.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...