Şoferiţă din Craiova, luată de radar gonind cu 192 km/h pe Drumul Expres

Data:

Share post:

O şoferiţă în vârstă de 32 de ani, din Craiova, a fost depistată la volan cu viteza de 192 de km/h, în judeţul Olt, pe Drumul Expres, unde limita este de 120 km/h. Totodată, un alt şofer, tot din Craiova, a fost luat de radar la Negreni, pe drumul naţional DN 65.

Potrivit IPJ Olt, în cursul zilei de ieri, 21 aprilie, polițiștii rutieri au depistat o tânără, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Expres 12, fiind înregistrată de aparatul radar cu viteza de 192 de km/h , pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 32 de ani, din municipiul Craiova,  județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe drumul național DN 65, în localitatea Negreni, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 108 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Ambii şoferi au fost amendaţi şi au rămas fără permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...