Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la PRO TV după ce au părăsit Antena1 cu scandal şi procese

Data:

Share post:

Schimbare şoc pe micile ecrane. PRO TV a anunţat astăzi că celebrii chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc în grila postului. Aceştia vor face pare din sezonul 9 MasterChef România.

​„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a anunţat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Debut în urmă cu 12 ani

Primul sezon MasterChef a început în forță în anul 2012. Jurați erau la acea vreme Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, iar producătoare era Mona Segall. Emisiunea era prezentată la acea vreme de Răzvan Fodor. În 2013, MasterChef a fost cu și despre vedete, câștigătoarea fiind pe atunci Elena Lasconi. În 2014, lucrurile s-au mai schimbat. La cârma emisiunii au venit Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).

În 2017, juriul a avut din nou o altă componență. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei jurați au fost schimbați cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

Au urmat doi ani de pauză, iar în 2019 MasterChef a revenit pe post cu un alt juriu, format din Joseph Hadad, Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran. Au fost schimbate și orele de difuzare, iar show-ul culinar n-a mai apărut în prim-time de la 20:30, ci de la 22:30. Au urmat alți doi ani de pauză.

În anul 2022, MasterChef a revenit cu un alt juriu format din Joseph Hadad, Radu Dumitrescu şi Florin Scripcă.

După ce au plecat de la MasterChef, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, ai plecat la Antena 1, unde au participat la Chefi la cuţite. Antena 1 a anunţat, însă, la începutul lunii octombrie că intenţionează să aducă un nou juriu la emisiunea „Chefi la Cuţite”, întrucât cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon, care ar fi trebuit să înceapă în luna octombrie. Cei trei au refuzat să mai apară invocând oboseala.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...