Tâlhari reţinuţi de poliţişti. Au atacat trei tineri din Râmnicu Vâlcea

Data:

Share post:

Doi bărbaţi, din municipiul Râmnicu Vâlcea, au fost arestaţi pentru 30 de zile după ce au fost acuzaţi că ar fi tâlhărit trei tineri.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, la începutul lunii martie, în două nopți la rând, în apropierea podului ce traversează râul Olănești, persoane mascate și sub amenințarea unor arme albe, au sustras mai multe bunuri de la 3 tineri, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în urma unor percheziții domiciliare efectuate marţi, i-au reținut pe cei doi bărbaţi pentru 24 de ore. Astăzi magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

„Acțiunea a beneficiat și de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...