Jurnalistă acuzată că a regizat un moment din Israel. Relatează pe burtă în timp ce oamenii se plimbă pe bicicletă (VIDEO)

Data:

Share post:

O jurnalistă a postului Digi24, corespondent în Israel, a stârnit un val de reacţii după ce o serie de imagini dintr-o intervenție live din Tel Aviv au devenit virale.

Cristina Cileacu relatează culcată la pământ și spune că bombardamentele sunt destul de aproape de locul din care se aflau jurnaliştii. În imaginile difuzate pe Facebook, reportera Digi 24 spunea: „Sunt destul de aproape de noi în momentul ăsta… Și se pare că s-au oprit. Cu siguranță că este și infanteria israeliană care mai interceptează aceste bombe. O să mai rămânem așa, puțin, fiindcă niciodată nu știi exact când se opresc bombardamentele…”. Jurnalista purta și vestă antiglonț.

În tot acest timp, însă, prin spatele ei se plimbă liniștiți oameni pe biciclete semn că situația nu era chiar atât de rea.

Jurnalista spune că a făcut ce trebuie

După ce imaginile cu ea au devenit „virale”, jurnalista a explicat ce s-a întâmplat. Mai exact, reportera care transmitea din Israel s-a așezat pe burtă și s-a ascuns în spatele unei mașini, ca și când era în pericol.

După ce imaginile au fost distribuite pe Facebook de un internaut, reportera a făcut un comentariu: „Am prins un atac cand transmiteam live si am facut ce se face: ne-am pus la pamant. Dl asta a tinut neaparat sa ne considere penibili. Il pot anunta ce mai zboara spre Israel, m-ar interesa ce ar face cand aude alarme si bombe simultan. Dar nu se face, sunt un om cu capul pe umeri si n-as dori raul cuiva vreodata. Pentru imagini complete, cu alarme si bombe incluse, uitati-va la stirile Digi24. Restul este bla bla de expert in obscuritate si tupeu. Toda raba pentru grija!”

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...