Performanţă în judeţul Gorj. 25 de tineri au coborât în rapel aerian în Cheile Oltețului (VIDEO)

Data:

Share post:

25 de tineri, printre care şi mai mulţi gorjeni, au luat parte, marţi, la o performanţă notabilă. Membri ai Clubului Montan „White Wolf” din Baia de Fier, aceştia au coborât în rapel aerian, în același timp, în Cheile Oltețului, din Polovragi.

Printre participanți, au fost mai mulţi tineri din Gorj veniți în tabără la Baia de Fier. Aceştia au fost incluși în noul proiect coordonat de recordman-ul Gabriel Dan Chiriac.

„Ne-am dorit să scoatem tinerii din oraș din blocuri în mijlocul naturii. Sunt copii care au venit în tabără la noi și pe care i-am inclus în acest proiect. Sunt 25 de participanți care au făcut rapel aerian. Urmează să trimitem documentele și imaginile celor de la Cartea Recordurilor, care le vor analiza și vor stabili dacă vorbim de un nou record național”, a spus Gabriel Dan Chiriac.

rapel aerianTemerarii au coborât pe coardă de la 25 de metri înălțime. „Este o senzație wow. Venim de șase ani la tabără în Baia de Fier. Avem 28 de copii. Sunt foarte încântați de toate activitățile pe care le facem, sunt îndrăgostiți de munte”, a spus Simona, antrenor de gimnastică.

Cea mai mica participantă are 7 ani. „Nu mi-a fost frică. Am făcut rapel de la 4 ani și este foarte frumos. Ai emoții când ești sus și vezi apa, dar nu mi-a fost teamă”, a spus Maria, arată Pandurul.ro.

Articole similare

Mașina prefectului de Olt, fără asigurare RCA valabilă. Vehiculul a luat foc în mers

Autoturismul prefectului de Olt Mario De Mezzo, care a fost cuprins de un incendiu, în trafic, vineri dimineață,...

Bărbat ajuns la spital după un accident grav în Olt

Un bărbat a ajuns astăzi la spital în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 64, în comuna...

Femeie înjunghiată în parcarea unui centru comercial de soţ. Cei doi sunt în divorţ

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată...

A început Festivalul „Oltenii &… Restu’ Lumii”. Trei zile de distracție, la Slatina (GALERIE FOTO)

Ediţia cu numărul 27 a Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a început, vineri, la Slatina, cu tradiţionala „Vamă...