Scandal într-o localitate din Olt. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost bătuţi de cinci tineri

Data:

Share post:

Scandal în localitatea Mărgineni-Slobozia, din judeţul Olt. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost agresaţi fizic de cinci tineri, toţi din comuna Verguleasa. Motivul este unul halucinant. Cei cinci s-au enervat, pentru că au aşteptat în trafic, din cauza unor lucrări de canalizare.

Cei trei bărbaţi, bătuţi de tinerii din Verguleasa, dirijau traficul în urma unor lucrări la reţeaua de canalizare. Timpul de aşteptare i-a scos din minţi pe cei cinci, care i-au bătut până când doi dintre ei au ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia.

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...