Scandal într-o localitate din Olt. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost bătuţi de cinci tineri

Data:

Share post:

Scandal în localitatea Mărgineni-Slobozia, din judeţul Olt. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost agresaţi fizic de cinci tineri, toţi din comuna Verguleasa. Motivul este unul halucinant. Cei cinci s-au enervat, pentru că au aşteptat în trafic, din cauza unor lucrări de canalizare.

Cei trei bărbaţi, bătuţi de tinerii din Verguleasa, dirijau traficul în urma unor lucrări la reţeaua de canalizare. Timpul de aşteptare i-a scos din minţi pe cei cinci, care i-au bătut până când doi dintre ei au ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia.

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...